Fenced Traveler: Evcil Hayvanlar İçin Yeniden Tanımlanmış Seyahat Çantası

LAFA Endüstriyel Tasarım Koleji, Evcil Hayvanların Açık Hava Eğlencesini Yeniden Şekillendiriyor

LAFA Endüstriyel Tasarım Koleji tarafından tasarlanan Fenced Traveler, evcil hayvanların dış mekan eğlencesini yeniden tanımlayan bir tasarım konsepti. Bu ürün, evcil hayvan sahiplerinin ve küçük evcil hayvanların dış mekan eğlencesini değiştirerek etkileşimi artırıyor.

Fenced Traveler, özellikle kemirgenler gibi küçük evcil hayvanlarla doğanın manzarasının tadını çıkarmanızı sağlar. Doğal çevreyi hissederken, Fenced Traveler evcil hayvan sahiplerini özgürleştirebilir, evcil hayvanların güvenliğini koruyabilir ve birbirleriyle daha özgürce oynamalarını sağlar.

Ürün, Sırt Çantası üretim kumaşı şekillendirme tekniği ile şekillendirilmiştir. Ana malzeme olarak Plastik ve kumaş kullanılmıştır. Ürünün boyutları ise Genişlik 3500mm x Derinlik 2200mm x Yükseklik 3600mm olarak belirlenmiştir.

Projeye Mart 2021'de LAFA Topluluk Tesisleri Tasarım Stüdyosu'nda başlandı ve Şubat 2022'de LAFA Endüstriyel Tasarım Ulusal Deneysel Öğretim Gösteri Merkezi'nde tamamlandı. Tasarımın altında yatan araştırma, küçük evcil hayvanların dış mekanlarda karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde incelemeye dayanıyor.

Tasarımın en büyük zorluğu, başlangıçta işlevsel olarak tatmin edici bir görünümde makul bir yol bulamamaktı. Ancak bir dizi eskiz, tartışma ve deneyim sonucunda, arzu edilen etkiyi elde eden doğru seçimi bulmayı başardık.

Fenced Traveler, 2022'de A' Pet Care, Toys, Supplies and Products for Animals Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre etmek için saygı gördüler, tatmin ve olumlu duygular sağladılar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulundular.

Özetle, Fenced Traveler, evcil hayvanların dış mekan eğlencesini yeniden tanımlayan bir tasarım konsepti. Evcil hayvan sahiplerinin ve küçük evcil hayvanların dış mekan eğlencesini değiştirerek etkileşimi artırıyor. Bu ürün, evcil hayvan sahiplerinin ve küçük evcil hayvanların dış mekan eğlencesini değiştirerek etkileşimi artırıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wenkai Xue
Görsel Kredileri: Image #1: Designer Xue Wenkai, Sun Jian, Du Heli and Feng Zijian, Fenced Traveling Backpack, 2022 Image #2: Designer Xue Wenkai, Sun Jian, Du Heli and Feng Zijian, Fenced Traveling Backpack, 2022 Image #3: Designer Xue Wenkai, Sun Jian, Du Heli and Feng Zijian, Fenced Traveling Backpack, 2022 Image #4: Designer Xue Wenkai, Sun Jian, Du Heli and Feng Zijian, Fenced Traveling Backpack, 2022 Image #5: Designer Xue Wenkai, Sun Jian, Du Heli and Feng Zijian, Fenced Traveling Backpack, 2022
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Xue Wenkai Designer: Sun Jian Designer: Du Heli.
Proje Adı: Fenced Traveler
Proje Müşterisi: Wenkai Xue


Fenced Traveler IMG #2
Fenced Traveler IMG #3
Fenced Traveler IMG #4
Fenced Traveler IMG #5
Fenced Traveler IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun