V Stool: Kendi Kendine Montajlanabilen, Şık ve Fonksiyonel Bir Tasarım

Le Xu'nun Tasarladığı V Stool, Geleneksel Geçme Çivili Yapıyı ve Ahşabın Esnekliğini Kullanarak Yenilikçi Bir Mobilya Parçası Sunuyor

Le Xu'nun tasarladığı V Stool, dar yaşam alanlarına sahip, sık sık taşınan ve belirli bir yaşam kalitesini arayan genç nüfusa hitap ediyor. Kendi kendine montajlanabilen, taşıması kolay ve şık bir mobilya parçası olan V Stool, yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Le Xu, geleneksel geçme çivili yapının ahşap veya bambu malzemelerin esnekliği ile birleştirilerek, sökme ve montaj işlevlerini, sağlamlığı ve estetiği yüksek derecede bütünleştiren bir tabure tasarlamayı umuyor. V Stool, 90'lı yılların sonrasında doğan nüfusun yaşam özelliklerine göre tasarlanmış, katı ahşap malzemelerden yapılmış, basit ve şık bir tasarımdır. Ürünün kendisi herhangi bir bağlantı parçasına sahip değildir ve çıplak elle sökülüp takılabilir. Düz tasarımı, taşıma maliyetini büyük ölçüde azaltır ve internet üzerinden satış için çok uygundur.

Üretim teknolojisi olarak ahşap kesme ve akrilik CNC kullanılmıştır. Malzeme olarak ise kayın veya entegre bambu ve akrilik tercih edilmiştir. Ürünün teknik özellikleri 360mm×360mm×450mm olarak belirlenmiştir. Tasarımın etiketleri "V" ve "S" olarak belirlenmiştir.

Ürün paketini açtığınızda, ürünü 3-4 adımda monte edebilirsiniz. İşlem çok pratiktir, montajın keyfini çıkarabilir ve monte edilen ürün çok sağlam ve dayanıklıdır. Proje, 2019 Eylül'ünde Hangzhou'da başladı ve 2020 Mayıs'ında Hangzhou'da tamamlandı.

Le Xu'nun tasarımı, A' Mobilya Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede kalite sunar ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.

V Stool, genç nüfusun yaşam özelliklerine göre tasarlanmış, katı ahşap malzemelerden yapılmış, basit ve şık bir tasarımdır. Ürünün kendisi herhangi bir bağlantı parçasına sahip değildir ve çıplak elle sökülüp takılabilir. Düz tasarımı, taşıma maliyetini büyük ölçüde azaltır ve internet üzerinden satış için çok uygundur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Xu Le
Görsel Kredileri: Xu Le
Proje Ekibi Üyeleri: Xu Le Yang Cunyuan Zhou Jiayu
Proje Adı: V Stool
Proje Müşterisi: Xu Le


V Stool IMG #2
V Stool IMG #3
V Stool IMG #4
V Stool IMG #5
V Stool IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun