Donghuan Vanke: Çok Boyutlu Bir Sosyal Alan Yaratma Sanatı

GNU Design, Modern İtalyan Tarzını ve Bulgari Oteli Konseptini Kullanarak Zarif Bir Deneyim Sahnesi Yaratıyor

Guangzhou'daki Donghuan Vanke Merkezi Kulübü, sosyal, sanatsal ve eğlence işlevlerini birleştiren çok yönlü bir yapıdır. Tasarım, Boutique Oteli konseptiyle birleştirerek, sadece görsel imajın ötesinde bir deneyim ve his yaratmayı amaçlar: kültür, sanat ve hatta duygu.

GNU Design, Donghuan Kulübü'nün temel olarak yerleşik işletmelere hizmet ettiği ve aynı zamanda Guangzhou Vanke'nin önemli müşterilerini ağırladığı bir yer olduğunu belirtiyor. İç tasarım açısından, bir butik otel konsepti olması ve konforlu, seçkin ve çeşitli bir deneyim sahnesi yaratması hedefleniyor. Bu, resepsiyon lobisi, ofis, ziyafet salonu, misafir odası, boş zaman ve eğlence alanını içerir. Sosyal, sanatsal ve eğlence işlevlerini birleştiren çok boyutlu bir sosyal alan yaratmayı amaçlar.

Tasarım, Bulgari Oteli konseptinin özünü çeker ve genel tasarım tonu olarak modern İtalyan tarzını kullanır. Doğal siyah kahverengi ton, mücevher yeşili ile eşleştirilir ve zarif bir ana ton oluşturur. Basit çizgiler ve basit malzemeler aracılığıyla, doğu estetik imgeleri çağdaş sembollere dönüştürülür ve bir köşenin sıcaklığını belirler. Akıcı mermer kahve masası, bej kanepe ve deri, metal, mermer ve kadife kumaşlar gibi yüksek kaliteli malzemelerin dil çarpışması ve füzyonu, klasik zarafeti sürdürürken alanın kimliğini oluşturur.

İç mekan, resepsiyon lobisi, resepsiyon alanı, toplantı odası, ofis, Japon restoranı, özel ziyafet salonu, sıcak pot salonu, KTV, misafir odası, boş zaman ve eğlence alanı, bar, yüzme havuzu, spor salonu, SPA salonu vb. farklı ziyafet gereksinimlerini karşılamak için sosyal bir yer içerir.

Proje, Guangzhou'da 2021 Temmuz'da başlayacak ve 2021 Ekim'inde Guangzhou'da tamamlanıp kullanıma girecektir. Tasarım, marka değerini mekana entegre etmeye ve Bulgari Oteli konseptinin özünü çizmeye adanmıştır. Bu alanın yaratılması, misafirlere sadece görsel imajın ötesinde zarif ve asil bir his vermesi umulmaktadır: kültür, sanat ve hatta duygu.

Guangzhou Donghuan Vanke Merkezi Kulübü, sosyal, sanatsal, eğlence vb. işlevleri birleştiren bir sosyal alan ve çok işlevli bir binadır. Tasarım, Boutique Oteli konseptiyle birleştirilerek, sadece görsel imajın ötesinde bir deneyim ve his yaratmayı amaçlar: kültür, sanat ve hatta duygu. Bu proje için telif hakkı GNU Design'a aittir ve 2022'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Gümüş kazanmıştır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: GNU Design
Görsel Kredileri: Photographer:THREEIMAGES Lubin
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director:Yu Qiu Bing Interior design director:Wu Chu Huai Furnishing Design Director:Long Hai Ling
Proje Adı: Donghuan Vanke
Proje Müşterisi: GNU Design


Donghuan Vanke IMG #2
Donghuan Vanke IMG #3
Donghuan Vanke IMG #4
Donghuan Vanke IMG #5
Donghuan Vanke IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun