Hodo Zero Gravity: Sıfır Basınç, Sıfır Kırışıklık, Sıfır Kısıtlama

Jiangsu Hongdou Industrial Co., Ltd tarafından tasarlanan devrim niteliğindeki gömlek

Sanayide eşsiz bir zerogravitycomforttech gömlek olan Hodo Zero Gravity, mikrofiber, modal doğal lif ve spandex elastik lifi İsviçreli HeiQ akıllı sıcaklık kontrolü siyah teknolojisiyle birleştirerek erkek kullanıcılarına daha konforlu bir gömlek deneyimi sunuyor.

Jiangsu Hongdou Industrial Co., Ltd tarafından tasarlanan Hodo Zero Gravity, sektörde eşsiz bir konfor teknolojisi sunuyor. Bu gömlek, mikrofiber, modal doğal lif ve spandex elastik lifi İsviçreli HeiQ akıllı sıcaklık kontrolü siyah teknolojisiyle birleştirerek, çok çeşitli giyim ihtiyaçlarına uygun, yumuşak, cilt dostu ve elastik bir yapı sunuyor. Sıfır basınç, sıfır kırışıklık, sıfır kısıtlama anlamına gelen "0 hissi", tasarımcının nihai konfor ve yüksek kalite arayışını temsil ediyor.

Hodo Zero Gravity'nin tasarımı, bir dizi tüketici ağrı noktasını çözmeyi hedefliyor. Gömlek kumaşlarının kolayca kırıştığı, bakımının zor olduğu ve yıkandıktan sonra ütü gerektirdiği gibi sorunlar bu ağrı noktalarından bazılarıdır. Ayrıca, kumaşın sert ve rahatsız edici olması, cilde yapışması, hava geçirmez olması, esnekliğinin yetersiz olması gibi sorunlar da bu gömleğin çözdüğü sorunlardır.

Tasarım sürecinde, aksesuarların kumaşın yüksek gereksinimlerini karşılaması zorlu bir görev oldu. Aksesuarların, gömleğin tekrar tekrar yıkandıktan sonra bile şeklini koruyabilmesi, dikiş ipliğinin ince ve az tüylü olması ancak belirli bir tokluğa sahip olması, düğme seçiminin modaya uygun, güzel ve yüksek kaliteli olması ve aynı zamanda belirli bir parlaklık ve sertliğe sahip olması gerekiyordu.

Ödüllü bir tasarım olan Hodo Zero Gravity, 2022'de A' Textile, Fabric, Textures, Patterns and Cloth Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesine katkıda bulunan, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.

Hodo Zero Gravity, endüstrideki diğer gömleklerden farklı kılan özellikleri ve yüksek kalite arayışını temsil eden "0 hissi" ile erkek kullanıcılarına daha konforlu bir gömlek deneyimi sunuyor. Bu devrim niteliğindeki gömlek, çok çeşitli giyim ihtiyaçlarına uygun, yumuşak, cilt dostu ve elastik bir yapı sunuyor. Bu nedenle, Hodo Zero Gravity, konfor ve kalite arayan herkes için ideal bir seçenektir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Bin Sun
Görsel Kredileri: Bin Sun
Proje Ekibi Üyeleri: Changhui Wang, Ying Zhang, Dong Chen, Wei Li, Bin Sun, Liang Li, Vivian Wu, Yadong Xu, Peng Liu, Yeke Wang
Proje Adı: Hodo Zero Gravity
Proje Müşterisi: Bin Sun


Hodo Zero Gravity IMG #2
Hodo Zero Gravity IMG #3
Hodo Zero Gravity IMG #4
Hodo Zero Gravity IMG #5
Hodo Zero Gravity IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun