WHATER: Minimalist Tasarımlı, Sağlıklı Bir İçecek

Bloomage Biotech Tarafından Üretilen WHATER, Hyaluronik Asit İçeren Sağlıklı Bir İçecek

Bloomage Biotech tarafından üretilen WHATER, minimalist bir tasarıma sahip, hyaluronik asit içeren sağlıklı bir içecek. Bu ürün, insan vücudunun doğal nemlendiricisi olan hyaluronik asidi içerir ve günlük tüketim için idealdir.

WHATER, minimalist bir tasarıma sahip. Şişenin üzerindeki mavi su damlası etiketi, sadece görsel bir çekiç görevi görmez, aynı zamanda ürünün benzer ürünlere göre binlerce kez daha fazla su tutma özelliğini ve gençlik koruma anlamını yansıtır. Kapsül şeklindeki dış kaplamanın mat dokusu, daha iyi bir el hissi sunar ve tüketicilerin kolayca kavramasını sağlar. Merkezdeki etiket, şeffaf bir tabana ve damla şeklinde bir etikete sahip olup, markanın temasını vurgular.

WHATER, hyaluronik asit araştırma ve geliştirme, üretim ve satışında en büyük oyuncu olan Bloomage Biotech tarafından üretilmektedir. Bloomage Biotech, canlı bir yaşam için yaratıcı teknolojiye adanmıştır ve UltraHA'yı yeni bir gıda malzemesi olarak başvuran ve onay alan ilk HA üreticisidir.

WHATER, Bloomage Biotech tarafından üretilen hyaluronik asit içerir ve minimalist bir formül kullanır. Hyaluronik asit, insan vücudunda doğal olarak bulunan ve ağırlığının 1.000 katına kadar su tutabilen bir doğal nemlendiricidir. WHATER, insanların su içerken hyaluronik asit takviyesi yapmalarını sağlar, böylece içeriden dışarıya doğru ışıldayan bir parlaklık aktive eder.

Şişe ve kapağı enjeksiyon kalıplama ve üfleme işlemleri ile üretilirken, etiketi serigrafi ve arka baskı işlemleri ile yapılır. Kapsül şeklindeki şişe PET'ten yapılırken, iç kapağı ve dış kapsül şeklindeki kapak PP'den yapılır.

WHATER, Bloomage tarafından üretilen Çin'in ilk yerli hyaluronik asit içecek suyudur. Ürün formülü çok basittir, sadece arıtılmış su ve hyaluronik asit içerir, hiçbir katkı maddesi veya koruyucu yoktur. Tasarım ekibi, önerilen günlük kullanım ve taşıma ihtiyacını dikkate alarak, 140°C'ye kadar ısıya dayanabilen geri dönüştürülebilir PP'yi şişe malzemesi olarak seçer. Kullanıcıların temiz ve güvenli su alımını sağlamak için yenilikçi mikroplardan arındırılmış konserve tekniklerini uygularlar.

WHATER, 2022'de A' Ambalaj Tasarım Ödülü'nde Bronz kazanmıştır. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan ve yaşam kalitesine katkıda bulunarak dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcıca dâhiyane tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH
Görsel Kredileri: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH
Proje Ekibi Üyeleri: Managing Director: Lu Gao Copartner: Lei Wang Majordomo: Ludan Fan Manger: Gang Wang Senior designer: Jianping Sheng
Proje Adı: WHATER
Proje Müşterisi: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH


WHATER IMG #2
WHATER IMG #3
WHATER IMG #4
WHATER IMG #5
WHATER IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun