JP Space Studio'nun Ödüllü Projesi: Chick Coin

Taiwan'ın Öğrenci İçin En Büyük Yarı Zamanlı İş Eşleştirme Platformu

JP Space Studio, öğrencilerin mali zorluklarını çözme yolculuğuna çıkan iki karizmatik marka karakteri ile Chick Coin'i tasarladı. Bu tasarım, markanın genç nesillerle arasındaki mesafeyi kapatmayı ve marka çekiciliğini geliştirmeyi hedefliyor.

Chick Coin, öğrencilerin mali zorluklarını çözme yolculuğuna çıkan iki karizmatik marka karakteri ile tasarlandı. Bu tasarım, markanın genç nesillerle arasındaki mesafeyi kapatmayı ve marka çekiciliğini geliştirmeyi hedefliyor. Tasarımın ilham kaynağı, öğrencilerin mali zorluklarını çözme yolculuğuna çıkan iki karakterin hikayesi.

Chick Coin, Chickpt'in bir ürünüdür, bu da Taiwan'daki öğrenciler için en büyük yarı zamanlı iş eşleştirme platformudur. Tasarımın benzersiz özellikleri arasında, izleyicilerin muhteşem görsel efektlerin ve eğlenceli hikayenin keyfini çıkarabileceği ve fantastik bir yolculuğa çıkabileceği sevimli ve mizahi bir reklam bulunmaktadır.

Chick Coin, Photoshop, Illustrator, After Effects, Clip Studio, RoughAnimator, Procreate gibi grafik yazılımları ve manuel çizim kullanılarak gerçekleştirildi. Teknik özellikler arasında 1920 x 1080px (FHD) / 40s / 24fps bulunmaktadır.

Proje, 2021 yılında Taiwan'da başladı ve son versiyonu 18 Kasım 2021'de teslim edildi. Tasarımın altında yatan araştırma, markanın çekirdek değerlerini incelemek ve hedef kitleyi çekecek bir hikaye geliştirmek üzerineydi. Bu süreçte, tasarım ekibi, filmin akıcı görünmesini sağlarken görsel metaforları nasıl kullanacakları konusunda çok çaba sarf etti ve çok zaman harcadı.

Chick Coin, öğrencilerin mali sorunlarının TV ekranında gösterilen metaforlarla başlayan mizahi ve eğlenceli bir görsel çalışmadır. Büyülü bozuk para yuvası dönüşü, her şeyi değiştirir. Bu, öğrencilerin Chickpt platformu aracılığıyla sorunlarını çözebileceklerini ve öğrencilerin karşı karşıya olduğu tüm mali baskının üstesinden gelebileceklerini ima eder. Gerçek dünya da harika bir ütopyaya dönüşür.

Tüm görseller ve video, JP SPACE Studio'nun tam ekibi tarafından geliştirilmiştir. Bireysel içerikler için belirli krediler yoktur. Bu tasarım, 2022'de A' Movie, Video and Animation Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır. Bronz A' Design Award, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip, hayat kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede zeki tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: JP SPACE Studio
Görsel Kredileri: All images and video were developed by the full team at JP SPACE Studio. There are no specific credits for individual content.
Proje Ekibi Üyeleri: Director: Chen-Han Chiang Producer:Sunkaikai Art Director:Hsuan-Yu Hsu Ideation:Jiang Jiang, Sunkaikai, Hsuan-Yu Hsu, Both Li, Hobei Storyboard:Hobei Graphic Design:Both Li Lead Motion Design:Hobei Motion Design:Yi Hsuan, Lin Lead Cel-Animator:Both Li Cel-Animator:TJ Wang, kokko lin Singing:Apay Chi, Ping Hsu Lyrics:Apay Chi Composer:Apay Chi Music production:Ping Hsu
Proje Adı: Chick Coin
Proje Müşterisi: JP SPACE Studio


Chick Coin IMG #2
Chick Coin IMG #3
Chick Coin IMG #4
Chick Coin IMG #5
Chick Coin IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun