Çocukların Hayal Gücüne Yolculuk: 2021 Kids Channel Ident Promo

Cheng-Hsuan Lin'in Çocukların Hayal Gücünü Canlandıran Yaratıcı Animasyonu

Çocukların hayal gücüne bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Cheng-Hsuan Lin tarafından tasarlanan 2021 Kids Channel Ident Promo, çocukların hayal dünyasını ve bu dünyanın gerçek yaşama nasıl yansıdığını gözler önüne seriyor.

Çocukların hayal gücü sınırsızdır ve bu hayal gücünün beslendiği kaynaklar, onların büyüme sürecinde yanlarında olan yeni ve keyifli şeylerdir. Lin, bu konsepti beyin fırtınası çerçevesi olarak kullanıyor ve çocukların uzun süre boyunca yanlarında olan hayali karakterleri canlandırmaya başlıyor. Çocukların sevdiği her bir çizgi film karakterini, tamamen yeni bir mevsime yerleştiriyor.

Lin, bu çalışmayı diğerlerinden ayıran özelliğin, çeşitli yaratıcı malzemelerin karıştırılması ve çocukların neşeli sesleriyle birlikte her stilin ve hayal ile gerçeklik arasındaki sınırın geçişini kullanması olduğunu belirtiyor. Çocukların el yapımı oyuncak uçağının sonunda havalanmasını sağlıyor, bu da hayallerinin gerçek hayatta gerçekleştiği gibi, hayal ve gerçeklik arasındaki sınırı aştıklarını simgeliyor. Bu, kanalın içeriğinin her zaman hayallerinizi gerçeğe dönüştürdüğünü sembolize ediyor.

Lin, çizgi filmdeki karakterlerin çocukların hayal dünyasına uyacak şekilde değiştirildiğini ve farklı malzemelerin geçişleri aracılığıyla çocukların bakış açısından gelen olasılıkları görebildiğimizi belirtiyor. Çeşitli yaratıcı malzemeler karıştırılıyor ve hayal ile gerçeklik arasındaki sınırı bağlamak için geçişler kullanılıyor, bu da insanların hayallerinin gerçekleştiğini hissetmelerini sağlıyor.

Çocukların her zaman birçok şeye meraklı oldukları ve büyüme süreçleri boyunca şeylerin hayal ettikleri gibi olmasını sağladıkları bilinmektedir. Bu nedenle Lin, bu konsepti beyin fırtınası çerçevesi olarak kullanıyor. Çocukların kendilerini bu konseptle ilişkilendirebilmelerini ve meraklarını ve hayal güçlerini cesurca sergileyebilmelerini umuyor.

Çocukların hayal gücünün her zaman son derece sınırsız olduğunu belirten Lin, ifade açısından, tasarımcıların da çeşitli zengin yaratıcı medyaları karıştırdıklarını ve çocukların oyunlu sesleriyle her stilin ve hayal ile gerçeklik arasındaki kesişmeyi zekice bağladıklarını belirtiyor. Çocukların orijinal olarak yaptığı oyuncak uçağın gerçek ortamda uçuyormuş gibi görünmesini sağlıyorlar, bu da gerçeklik ile hayal arasındaki sınırları kırıyor ve her zaman hayallerin gerçeğe dönüştüğü çocuk kanallarının ruhunu simgeliyor.

2021 Kids Channel Ident Promo, 2023'te A' Movie, Video and Animation Design Award'da Platinum ödülüne layık görüldü. Platinum A' Design Award, dünya çapında, olağanüstü ve son derece yenilikçi tasarımları tanır ve toplumun refahına katkıda bulunur. Bir çağın belirleyici estetiğini ödüllendirir, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji sınırlarını ilerletir, mükemmel bir mükemmeliyet sergiler ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: 27 Design
Görsel Kredileri: Production & Design: 27 Design Co., Ltd. Music & Sound Production: WinSound Studio Strings: Just Busy Music Studio String Recording Studio: 112F Recording Studio Voice Over Boy: Yi-Le Fu Voice Recording Studio: Fullight Music Recording Studio Voice Recording Engineer: Hsiao-Chin Lin Score Mixer & Dubbing Mixer: Hsiao-Chin Lin
Proje Ekibi Üyeleri: Director: Cheng-Hsuan Lin
Producer: Sunber Lo, Shao-Chuan Hsu
Art Director: Qian-Han Chen
Designer: Qian-Han Chen, Bonnie Lu, Chung-Yi Wu, Hsiang-Lan Tsai, Ying-Fang Kao
Animator: Bonnie Lu, Chung-Yi Wu, Xiao-Man Lin, Sheng Ting Wu, Wuxi Wang, Chih Hung Ling
Music Design: Hsiao-Chin Lin, Szu-Yu Lin , Company: WinSound Studio
Strings: Shuon Tsai, Nala Huang, Weapon Gan, Hang Liu , Company: Just Busy Music Studio
String Recording: Zen Chien, Chris Chen , Company: 112F Recording Studio
Proje Adı: 2021 Kids Channel Ident Promo
Proje Müşterisi: 27 Design


2021 Kids Channel Ident Promo IMG #2
2021 Kids Channel Ident Promo IMG #3
2021 Kids Channel Ident Promo IMG #4
2021 Kids Channel Ident Promo IMG #5
2021 Kids Channel Ident Promo IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun