Yangzi Nehri: Hangzhou JC Kültür ve Sanat Co., Ltd Tarafından Tasarlanan Göz Alıcı Görsel Kimlik

Yangzi Nehri Uluslararası Konferans Merkezi için Oluşturulan Eşsiz ve Modern Görsel Kimlik Tasarımı

Yangzi Nehri'nin muhteşem manzarasından esinlenen ve "Birbirini Aşan Dalga" temasını mimari tasarımda sürdüren bu marka imaj tasarımı, Yangtze River International Conference Center'ın kapsayıcılık ve navigasyon konseptini aktarıyor.

Hangzhou JC Culture and Arts Co., Ltd tarafından tasarlanan bu ürün, özellikle Yangtze River International Conference Center için tasarlanmış bir VI görsel tasarım projesidir. İç içe geçmiş çizgiler, Yangtze Nehri'nin dalgalanan dalgalarından esinlenmiştir. Ana renk gümüş, ana inşaat malzemesi olan anodize alüminyumun sembolik renginden alınmıştır, Uluslararası Konferans Merkezi'nin uluslararası ve modern imajını gösterir. Asimetrik tasarımı ile VI tasarımının görsel gerilimini ve güç hissini daha da artırır, hayatın fırtınasıyla yüzleşmek için tüm yaşam alanlarındaki uluslararası liderlerin cesaretini ve kararlılığını ima eder.

VI ve çevrimdışı materyal tasarımı, esas olarak uluslararası yüksek uçlu kullanıcılar içindir ve tarzları ve yapıları iş insanlarının tarzına daha iyi uyum sağlar. Yangtze River International Conference Center'ın çeşitli zorlukları aşma ruhsal anlamını aktarır.

Yangtze Nehri'nden gelen ilham kaynağı ile, ana bileşen elementi olarak asimetrik dalga şeklini benimser. Gümüş ve kahverengi ana renkler ve beyaz çizgiler kullanarak, sonsuz ve akan nehrin ve ileriye doğru ilerleme gücünün sembolünü oluşturur.

Yangtze Nehri, yaklaşık 2600 yıllık Nanjing medeniyetini doğurdu. Yangtze Nehri'nin elementi olarak, şehrin benzersiz bölgesel kültürünü yurt içinde ve yurt dışında tüm yaşam alanlarına gösterir ve açılım ve kapsayıcılık konusundaki işbirliği tutumunu aktarır.

2022'de A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görülen bu Tasarım, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetenekli teknik özelliklerini entegre eden, tatmin ve olumlu duygular sağlayan, daha iyi bir dünya için katkıda bulunanlar için saygı gösterilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hangzhou JC Culture and Arts Co., Ltd
Görsel Kredileri: Hangzhou JC Culture and Arts Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Hangzhou JC Culture and Arts Co., Ltd
Proje Adı: Yangzi River
Proje Müşterisi: Hangzhou JC Culture and Arts Co., Ltd


Yangzi River IMG #2
Yangzi River IMG #3
Yangzi River IMG #4
Yangzi River IMG #5
Yangzi River IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun