Otowav: Sesinizi Üç Boyutlu Takılara Dönüştüren Yenilikçi Bir Platform

Vassilis Mylonadis tarafından tasarlanan Otowav, ses dalgalarınızı kişiselleştirilmiş takılara dönüştürüyor.

Otowav, ses dalgalarınızı üç boyutlu, kişiselleştirilmiş takılara dönüştüren yenilikçi bir platform. Vassilis Mylonadis tarafından tasarlanan bu platform, kişiselleştirilmiş hediye seçenekleri sunuyor ve sesinizi eşsiz bir takıya dönüştürüyor.

Otowav, Japonca'da ses dalgası anlamına gelen "oto" kelimesinden türetilmiştir. Bu platform, duygularınızı, sesinizi ve sözcüklerinizi üç boyutta birleştiriyor. Sesimiz her konuştuğumuzda, doğa sesimizi görünür kılan ses dalgaları oluşturur. Otowav, duygularınızı üç boyuta çevirerek sesinizin eşsiz bir tasarımını oluşturur.

Her bir tasarım, benzersiz bir kişiselleştirilmiş mesajla bağlantılıdır ve algoritmamız tarafından şekillendirilir, bu da her tasarımı benzersiz kılar. Üç boyutlu baskının, kullanıcı için en umut verici deneyimi sunma beklentilerimizi karşılayabilecek bir üretim çözümü olduğunu düşündük.

Platform, kullanıcının kişisel dokunuşunu eklemesine özgürlük verirken aynı zamanda kişisel bir sesli mesajı içine gömebilir. Koleksiyon, sesinizin sesi tarafından şekillendirilmeye hazır bir şablona hizmet etmek üzere tasarlanmıştır.

Proje, Şubat 2018'de Yunanistan'ın Atina kentinde başladı ve Mart 2021'de tamamlandı. İnsanların anıları paylaşma kapasitesi, bizi diğer türlerden ayırır. Sadece bir yıl içinde 1,5 trilyon fotoğraf çektik. Ancak, anıları insan sesi aracılığıyla paylaşmak istedik.

Otowav, birine özel bir yaratım sağlamak ve kelimelerin tek başına yeterli olmayacağı duyguları ifade etme olanağı sunmak için oluşturuldu. Atasözü der ki, bir resim bin kelimeye bedeldir. Ancak kelimeler de resimler çizebilir. Her konuştuğumuzda, sesimiz ses dalgaları oluşturur. Otowav, duygularınızı üç boyuta çevirerek sesinizin eşsiz bir tasarımını oluşturur.

2023 yılında A' Takı, Gözlük ve Saat Tasarımı Ödülü'nde Bronz kazanan bu tasarım, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren ve teknik ve yaratıcı becerileri sergileyen, yaşam kalitesinde iyileştirmelere katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı mükemmellik tasarımlarına verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: VASSILIS MYLONADIS
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Spyros Anastassatos Image #2: Photographer Spyros Anastassatos Image #3: Photographer Spyros Anastassatos Image #4: Photographer Spyros Anastassatos Image #5: Photographer Spyros Anastassatos Video Credits: Sting Studio
Proje Ekibi Üyeleri: VASSILIS MYLONADIS
Proje Adı: Otowav
Proje Müşterisi: VASSILIS MYLONADIS


Otowav IMG #2
Otowav IMG #3
Otowav IMG #4
Otowav IMG #5
Otowav IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun