Antonia Skaraki'nin "Şarap Fıçısı İkilemi" Tasarımı, Şarap Seçimini Kolaylaştırıyor

Yenilikçi paketleme tasarımı, kaliteli şarabın sadece cam bir kapta olabileceği fikrini değiştiriyor

Antonia Skaraki'nin "Şarap Fıçısı İkilemi" adlı tasarımı, şarap seçimindeki ikilemi çözme misyonunu üstleniyor. Bu tasarım, kullanıcı dostu bir deneyim yaratmak suretiyle, kırmızı şarap mı beyaz şarap mı ikilemine kesin bir yanıt oluyor.

Şarap seçimi, dost meclislerinde sıkça karşılaşılan bir ikilemdir. Antonia Skaraki ve ekibi, bu ikilemi çözmek ve aynı zamanda kaliteli şarabın sadece cam bir kapta olabileceği fikrini değiştirmek amacıyla bu tasarımı geliştirdi. "Şarap Fıçısı İkilemi" adlı bu proje, kullanıcı dostu bir deneyim yaratmak suretiyle, kırmızı şarap mı beyaz şarap mı ikilemine kesin bir yanıt oluyor.

Tasarımın öne çıkan özelliklerinden biri, hem kırmızı hem de beyaz şarabın tadını çıkarmanın kullanıcı dostu bir deneyimini sunmasıdır. Şarap Fıçısı, kolay taşınabilen bir sap sunar, bu da onu arkadaşları veya aile ziyaretlerinde mükemmel bir hediye haline getirir. Ayrıca musluğu, suyu bir bardağa döker gibi basit bir servis imkanı sağlar.

Tasarımın farklılığını yaratan unsurlardan biri, tahta şarap fıçısının markanın ana referans noktasına dönüştürülmesidir. Güçlü ve kesin tipografi, özel semboller, pirografik işaretler ve el yazısı öğeler, tüketicinin kendisini hayali bir mahzende, kendi fıçısında, Şarap Fıçısı'nın dünyasında hissetmesini sağlar. Renk paleti ve farklı sembolizmalar, raf üzerindeki 4 ürün kodunu net bir şekilde ayırır, ancak ilgili tasarımın "ortak paydasını" korur.

Antonia Skaraki'nin bu tasarımı, A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunur.

Antonia Skaraki'nin "Şarap Fıçısı İkilemi" adlı tasarımı, şarap seçimindeki ikilemi çözme misyonunu üstleniyor. Bu tasarım, kullanıcı dostu bir deneyim yaratmak suretiyle, kırmızı şarap mı beyaz şarap mı ikilemine kesin bir yanıt oluyor. Bu yenilikçi paketleme tasarımı, kaliteli şarabın sadece cam bir kapta olabileceği fikrini değiştiriyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Antonia Skaraki
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Andreas Deskas Image #2: Photographer Andreas Deskas Image #3: Photographer Andreas Deskas Image #4: Photographer Andreas Deskas Image #5: Photographer Andreas Deskas Video Credits: Chris Gerokostas
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director: Antonia Skaraki Art Director: Andreas Deskas
Proje Adı: The Wine Barrel Dilemma
Proje Müşterisi: Antonia Skaraki


The Wine Barrel Dilemma IMG #2
The Wine Barrel Dilemma IMG #3
The Wine Barrel Dilemma IMG #4
The Wine Barrel Dilemma IMG #5
The Wine Barrel Dilemma IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun