Naive Blue Lab: SIG Design'in Yenilikçi Fotoğraf Çekim Alanı

Genç, Avangart ve Yaratıcı Bir Marka Uzantısı

Naive Blue, fotoğraf çekim hizmetleri sunan bir marka tarafından başlatılan yeni kavramsal deneyim alanı olan Naive Blue Lab, genç, avangart, trend, hayal gücü ve yaratıcılığı temsil ediyor. Burada müşteriler, daha yenilikçi hizmetler ve ürünler deneyimleyebilirler.

Naive Blue Lab, farklı işlevlere sahip alanları renklerle ayırt ederek her alanın bağımsızlık ve esnekliğe sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca, laboratuvarın temiz ve profesyonel hissini yansıtıyor. Detay ayarları ve zarif malzemeler kullanılıyor, böylece alanın kalitesi artıyor.

Ada şeklindeki düzen ve dairesel hareket ile birleştirilen açık ve özgür sergi, müşterilere daha esnek bir alan deneyimi sunuyor. Bu tasarım, diğerlerinden farklı kılan ve bu tasarımın güçlü ve benzersiz özelliklerini ortaya çıkaran özelliklerdir.

Proje, hedef pazar ve benzer mağazalar hakkında birçok pazar araştırması yapılarak gerçekleştirildi. Proje, Ağustos 2019'da başladı ve Aralık 2019'da tamamlandı. Projenin yeri: 214-1, 2. Kat, Uluslararası Finans Merkezi, Century Avenue, Şangay, Çin'dir.

Naive Blue Lab, saf sanatsal anlamı ifade ederken, aynı zamanda perakende fonksiyonunu ekler ve markanın ve alanın profesyonelliğini aynı anda yansıtır. Bu, bu tasarım için aşılan yaratıcı, teknik veya araştırma zorluklarından biridir.

Naive Blue Lab, A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde 2022'de Bronz kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren olağanüstü ve yaratıcıca ustaca tasarımlara verilir. Güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergiler ve yaşam kalitesi iyileştirmelerine katkıda bulunurlar, dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.

Naive Blue Lab, fotoğraf çekim hizmetleri sunan bir marka olan Naive Blue tarafından başlatılan yeni kavramsal deneyim alanıdır. Farklı işlevlere sahip alanlar renklerle ayrılır, böylece her alan bağımsızlık ve esnekliğe sahip olur ve laboratuvarın temiz ve profesyonel hissini yansıtır. Detay ayarları ve zarif malzemeler kullanılır, böylece alanın kalitesi artar. Ada şeklindeki düzen ve dairesel hareket, açık ve özgür sergi ile birleştirilerek müşterilere daha esnek bir alan deneyimi sunar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SIG Design
Görsel Kredileri: Image#1-Image#5 Photographer: Naive blue
Proje Ekibi Üyeleri: Creative director:Ray Lee Interior design:Xiaojuan Gu, Sheng Ye Graphic design:cheeer studio Rendering:Sheng Ye Project management:Sheng Ye
Proje Adı: Naive Blue Lab
Proje Müşterisi: SIG Design


Naive Blue Lab IMG #2
Naive Blue Lab IMG #3
Naive Blue Lab IMG #4
Naive Blue Lab IMG #5
Naive Blue Lab IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun