Paradise City'den Modern Yaşam Tarzına Uygun "Galaxy" Mutfak Tasarımı

Modern yaşam tarzlarından ilham alınarak tasarlanan Galaxy mutfak, aile ve eğlence merkezi olarak öne çıkıyor.

Paradise City tarafından tasarlanan Galaxy mutfak, modern yaşam tarzlarından ilham alarak, aile ve eğlence merkezi olarak tasarlandı. Mutfak artık sadece yemek hazırlama alanı değil, aynı zamanda ailenin toplandığı, eğlendiği bir alan haline geldi.

Galaxy mutfak, son derece çok yönlüdür ve yemek pişirme ve eğlendirme için alanın optimal kullanımına olanak sağlar. Büyük bir ahşap masa üzerinde altı kişiye kadar rahat bir aile yemeği için uygundur. Ada, daha büyük parti etkinlikleri ve yemek pişirme için ekstra alan sağlar.

Mutfak dolapları geniş bir depolama seçeneği sunar. Adanın ön ve arka tarafında her biri altı büyük çekmece bulunmaktadır. Adanın tezgahı iki parçaya ayrılmıştır. Metal bir stand ile ahşap ve açılı taraflı taş. Duvar mutfak duvarının arkası aydınlatmalı renkli camdır. Üst dolaplar da aydınlatmalı cam arkalığına sahiptir.

Veneer dolaplar, porselen tezgahlar ve aydınlatmalı sanatsal camdan oluşan geri dönüşüm. Ada üzerindeki masa için metal ayaklar. Mutfak dolapları ve ada, standart, yaygın donanım ve malzemelerden yapılacak şekilde mühendislik ve optimize edilmiştir ve temel makinelerin kullanımı ile. Herhangi bir marangoz dükkanı bu mutfağı üretebilecektir.

Galaxy mutfak, yemek pişirme performansı için optimize edilmiştir. Depolama dolapları ve aletler, yemek pişirme sürecini rahat ve uygun hale getirmek için konumlandırılmıştır. Yemek masası, aşçıyı doğrudan partiye getirmek için bir mutfak adası ile entegre edilmiştir. Aşçı, yemeği tek bir hareketle servis eder; yemek partisi yanındadır. Aşçı istediği zaman partiye katılabilir ve gerektiğinde yemek pişirmeye geri dönebilir. Mutfak Adası, şarap soğutucunun hemen yanında ve Misafir Şarap partisine ev sahipliği yapmak ve servis yapmak için ideal bir alandır.

Modern mutfak alanları, daha az yemek hazırlama alanı ve daha fazla Eğlence alanı, aile merkezi, parti takılma alanı haline gelmektedir. Mutfak, evdeki tüm aktivitelerin merkezidir. Estetik ve mutfak alanının pratik yönünü birleştirmek en zor kısmıdır. Onu aynı anda güzel ve pratik yapmak zorundayız.

Galaxy mutfak, yemek pişirme ve eğlence işlevselliği performansı için tasarlanmıştır. Bu yüzden üç bölgeye sahiptir: yemek, yemek pişirme ve eğlendirme. Bu pratik tasarım, benzersiz bir mimari stille tamamlanmıştır. Mutfak dolapları alışılmadık geometrik şekillere sahiptir. Sol ve sağ yüksek dolaplar, sütun gibi görünmek üzere açılıdır. Ada, özel siyah metal destek ayağı ile büyük ahşap masa üstü özelliğine sahiptir. Karanlık tezgahın arkasındaki sıçrama, aydınlatmalı mavi renkli camdır. Şeffaf cam kapılı üst dolaplar da mavi camı ortadan kaldırır.

Galaxy mutfak, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award'da Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Design Award, en üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi gösterir ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: PARADISE CITY
Görsel Kredileri: PARADISE CITY
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Dmitriy Skorozhenko Designer: Anna Yuritsina
Proje Adı: Galaxy
Proje Müşterisi: PARADISE CITY


Galaxy IMG #2
Galaxy IMG #3
Galaxy IMG #4
Galaxy IMG #5
Galaxy IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun