Yeni Merkez, Yeni Kurallar: Hd Communication Kft. Tarafından Tasarlanan Norm İşaretleri Sistemi

Telekom'un Yeni Merkezinde Ofis Davranışları İçin Yeni Bir Set Kuralların Görsel Kimliğini Yaratma Görevi

İlhamını dijital bir şirketin günlük yaşamını çok analog bir şekilde yansıtmaktan alan bu tasarım, binanın büyüklüğü ve modernliği ile mizahi ve insana dair bir dokunuş arasında kontrast oluşturmayı hedefliyor. Norm işaretleri sistemi oluşturulurken odak noktası, ofis durumlarında mizahı kullanmaktı. Geliştirilen tasarım, bu kuralları insanların yüzünde bir gülümseme ile takip etmelerini sağlayacak bir şekilde iletmeyi amaçlıyor.

Yeni ofis davranışları kurallarının görsel kimliğini oluşturma görevi, Telekom'un yeni merkezi için verildi. Zorluk, bunu sevilebilir bir şekilde yapmak ve insanların emredildiklerini veya zorlandıklarını hissetmelerini engellemek, onları bu kurallara saygı göstermeye ilham vermekti. Ekip, bunu vurgulamak ve izleyicide anında duygusal bir tepki yaratmak için temiz ama oynak bir tasarım geliştirdi.

Tasarımın eşsiz özellikleri arasında, ofis binası, işaretler, illüstrasyon, tasarım ve norm sistemi gibi etiketler bulunuyor. Bu tasarım, yaratıcı yönetmen András Tarkovács, sanat yönetmeni Ákos Polgárdi, illüstratör Gergő Gilicze, tasarım danışmanı Scheitz András ve proje yöneticisi Netta Luzsi gibi ekip üyelerinin katkılarıyla hayata geçirildi.

Tasarım, Telekom'un yeni merkezindeki ofis davranışları için yeni bir set kuralların görsel kimliğini oluşturma görevini yerine getirdi. Zorluk, bunu sevilebilir bir şekilde yapmak ve insanların emredildiklerini veya zorlandıklarını hissetmelerini engellemek, onları bu kurallara saygı göstermeye ilham vermekti. Çözüm olarak, bu fikirleri teşvik etmek ve izleyicide anında duygusal bir tepki uyandırmak için temiz ama oynak bir tasarım oluşturuldu.

Bu tasarım, 2021'de A' Graphics, Illustration and Visual Communication Design Award'da Gümüş ödülünü kazandı. Gümüş A' Design Award, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviye sergiler ve pozitif duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: HD Communication Kft.
Görsel Kredileri: HD Communication Kft.
Proje Ekibi Üyeleri: Creative director: András Tarkovács Art director: Ákos Polgárdi Illustrator: Gergő Gilicze Design Consultant: Scheitz András Project manager: Netta Luzsi
Proje Adı: New HQ New Rules
Proje Müşterisi: HD Communication Kft.


New HQ New Rules IMG #2
New HQ New Rules IMG #3
New HQ New Rules IMG #4
New HQ New Rules IMG #5
New HQ New Rules IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun