7Up Venezuela'nın Tropik Dokunuşu: Sınırlı Sayıda Tasarım Serisi

7Up Destinations Serisi, Venezuela'nın Cazibesini Yansıtıyor

PepsiCo Tasarım ve İnovasyon ekibi, 7Up'ın Latin Amerika pazarı için özel olarak hazırladığı 'Destinations' kampanyasıyla tatil havasını Venezuela'ya taşıyor. Venezuela'nın doğal güzelliklerinden esinlenerek oluşturulan sınırlı sayıda üretilen kutular, ülkenin dört ikonik ve göz alıcı yerini temsil ediyor: Adicora, Los Roques, El Yaque ve Canaima.

Her bir 'Destinations' tasarımı, Venezuela'nın yerel florası ve faunasının canlılığını, aynı zamanda 7UP'ın ferahlatıcı tutumunu ve tadını yansıtıyor. Görsellerin grafik kompozisyonu, tasarım öğelerini uyumlu bir şekilde bir araya getirerek tüketicilerle duygusal bir bağ kurmayı amaçlıyor. Kutunun ön yüzü, markanın kolayca tanınması için klasik 7UP yeşilini korurken, arka yüzünde tropikal bir aqua mavisini, seyahat temalı grafiklerin fonu olarak benimsiyor.

7UP® 'Destinations' kampanyası ile tatil atmosferini kutulara taşıyor. Venezuela'nın tüm güzelliklerinden ilham alınarak oluşturulan Tasarım Ekibi, ülkenin özünü yakalamayı hedefleyen, dört resmedilmiş manzarasıyla sınırlı sayıda kutu tasarladı. Adicora, Los Roques, El Yaque ve Canaima, bu seride yer alan ve Venezuela'nın en pitoresk ve simgesel destinasyonlarını temsil eden dört mekândır.

7Up Destinations Venezuela, Latin Amerika pazarı için hazırlanan 'Destinations' kampanyası ile tatil havasını kutulara taşıyor. Venezuela'nın tüm güzelliklerinden ilham alınarak oluşturulan Tasarım Ekibi, ülkenin özünü yakalamayı hedefleyen, dört resmedilmiş manzarasıyla sınırlı sayıda kutu tasarladı.

2024 yılında A' Ambalaj Tasarım Ödülü'nde Bronz kazanan bu tasarım, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji alanlarında en iyi uygulamaları içeren olağanüstü ve yaratıcı zekâ ürünü tasarımlara veriliyor. Hem teknik hem de yaratıcı becerileri güçlü olan ve yaşam kalitesini iyileştirmeye katkıda bulunan, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren tasarımlar için saygınlık kazanmıştır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: PepsiCo Design and Innovation
Görsel Kredileri: PepsiCo Design and Innovation
Proje Ekibi Üyeleri: PepsiCo Design and Innovation
Proje Adı: 7Up Destinations Venezuela
Proje Müşterisi: PepsiCo


7Up Destinations Venezuela IMG #2
7Up Destinations Venezuela IMG #3
7Up Destinations Venezuela IMG #4
7Up Destinations Venezuela IMG #5
7Up Destinations Venezuela IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun