PH7 Creative Lab'dan Formosa Terroir Koleksiyonu: Yerel Lezzetlerin Yenilikçi Ambalaj Tasarımı

Tayvan Tarımının Gururu: Yerel Lezzetlerin Eşsiz Hikayelerini Anlatan Ambalaj Tasarımı

PH7 Creative Lab, Tayvan tarımının gurur kaynağı olan yüksek kaliteli ürünlerin arkasındaki etkileyici hikayeleri sunmak için yerel değerlere sahip dört ürün seçti ve Formosa Terroir Koleksiyonu teması etrafında ESG ile uyumlu hale getirdi.

PH7 Creative Lab, Tayvan tarımında tasarım değeri yaratmada uzmanlaşmış, uzun süreli bir ortaktır. İnovasyonun görünürlüğünü artırmak için, yerel temsil değeri olan ve ESG ile uyumlu dört ürün seçtik: 92 Coffee (Dağ), kuru wax apple (Deniz), slow brewed tea (Gökyüzü) ve jasmine tea (Toprak). Bunlar, Tayvan'ın en otantik yerel lezzetleridir.

Tayvan tarımı, her zaman ulus için bir gurur kaynağı olmuştur, arkasında hareketli hikayeler taşıyan yüksek kaliteli ürünlerle. Bu güzelliği sunmak için PH7 Creative Lab, Tayvan'ın merkez, batı, güney ve doğusundan çiftçi birliklerini bir araya getirdi ve Formosa Terroir Koleksiyonu teması etrafında ESG ile uyumlu yerel temsil değeri olan dört ürün seçti.

Adanın dört benzersiz lezzeti, güzel bir hediye kutusunda toplanmıştır, böylece dağı, denizi, gökyüzünü ve toprağı nereye giderseniz gidin yanınızda taşıyabilirsiniz. Tasarım, sürekli ambalaj yapısını benimser ve kutuyu, dört ana ürün için bağımsız açıklıklara sahip dört sürekli üçgen bölme halinde böler. Görsel etki açısından, dağ, deniz, gökyüzü ve toprak sırasına göre ilerleyen bir kutu açma süreci sunulmuştur, böylece hediye kutusunu açarken yavaş yavaş dört bölgenin hikayelerini okumanız ve Formosa Adası'nın zengin tarım lezzetlerini takdir etmeniz için sizi yönlendirir. İlerleyen kutu açma tasarımının ve benzersiz kutu yapısının kombinasyonu, zekice bir inovasyon ve tasarım etkisi yaratan bir ürün ambalajı oluşturur.

Çiftçi birlikleri, Tayvan'a özgü çiftçi organizasyonlarıdır. Tayvan'da yaklaşık 300 çiftçi birliği bulunmaktadır ve bunların işlevleri çiftçilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, tarımın modernleşmesini kolaylaştırmak, çiftçilerin yaşamını iyileştirmek ve tarım köyü ekonomilerini geliştirmektir. Ancak, çoğu çiftçi birliği nispeten geleneksel düşünceye sahip olduğu için pazarlama ve tanıtım konusunda kolayca sınırlanabilir. PH7 Creative Lab, yıllardır Tayvan tarımı için yenilikçi markalaşma oluşturuyor. Bu sefer, dört bölgenin ürünleri için markalaşma ve tasarım düşüncesi getirdi, ürünler için hikayeler oluşturdu ve Tayvan için yüksek ulusal temsil değeri olan Formosa Terroir Koleksiyonu hediye kutusunun tasarımını oluştururken estetik değeri tanıttı. Halkın tarım ürünlerine yönelik geleneksel izlenimini dönüştürmeyi başardık ve aynı zamanda Tayvan tarımı için değer yarattık ve yüksek kaliteli ürün pazarlarını teşvik ettik.

Bu Tasarım, 2023'te A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü: Üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi gösterir ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: PH7 Creative Lab
Görsel Kredileri: PH7 Creative Lab
Proje Ekibi Üyeleri: Design:PH7 Creative Lab Sub-Brand of packaging:PH7 Creative Lab
Proje Adı: Collection of Formosa Terroir
Proje Müşterisi: PH7 Creative Lab


Collection of Formosa Terroir IMG #2
Collection of Formosa Terroir IMG #3
Collection of Formosa Terroir IMG #4
Collection of Formosa Terroir IMG #5
Collection of Formosa Terroir IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun