Çocuklar İçin Güneş Hasarına Karşı Koruyucu Seri

Guangzhou Good Skin Teknolojisi'nden Yenilikçi Ambalaj Tasarımı

Doğanın çocuklar üzerindeki etkisinden ilham alan Guangzhou Good Skin, çocuk güneş koruyucu serisi için buz dağlarından esinlenmiş bir ambalaj tasarımı sunuyor.

Çocukların doğaya olan doğal ilgisi, bu serinin ambalaj tasarımının temelini oluşturuyor. Çocukların güneş koruyucu kullanım senaryoları ve ürün etkinliği göz önünde bulundurularak estetik açıdan hoş isosceles üçgenler kullanılıyor. Kapak altındaki dalga şekli, üçgenlerle birleştirilerek görsel olarak buzlu bir dağın şeklini sunuyor. Hem oyunbaz hem de sofistike bir tasarım olan bu ambalaj, çocukların güneş koruyucu ürünlere olan ilgisini uyandırıyor ve ürüne benzersiz bir kimlik kazandırıyor.

Ürün serisi, Sunlight Shield görsel çekiç sembolü ile paketlenmiş durumda, ürünün ana etkinliğini ve koruyucu özelliklerini etkili bir şekilde iletiyor ve görsel bütünlüğü artırıyor. Buz dağlarından ilham alınarak, üç ürün estetik açıdan hoş bir isosceles üçgen şeklinde optimize edilmiş. Ürün, UV yoğunluğuna göre rengini değiştiren akıllı bir ışık değişim hatırlatma fonksiyonuna sahip, çocuklara güneş koruyucuyu zamanında uygulamaları için hatırlatma yapıyor.

Hipapa Bebek Güneş Koruyucu, metalik renkli toz dış kapak, enjeksiyonla kalıplanmış ve boyanmış şişe ve polar kumaş özelliklerine sahip. Hipapa Çocuklar İçin Ferahlatıcı Güneş Koruyucu Emülsiyon ve Hipapa Çoklu Güneş Koruyucu Emülsiyon, EVOH dış katman, PP kapak, yapıştırıcı ve PE malzeme ile paketleniyor. Krem ambalajları hariç tüm ürün ambalaj malzemeleri geri dönüştürülebilir.

Ambalaj tasarımı, çocukların rahatça kavrayabileceği yumuşak ve yuvarlak bir tasarıma sahip. Ergonomik görünümü sayesinde çocukların bağımsız olarak kullanmalarını ve taşımalarını kolaylaştırıyor. Kapak, bir kar dağı şeklinde olup, hemen kullanım için döndürülebiliyor. İç boru tasarımı, çocukların dikkatsizliği nedeniyle iç malzemenin geri akışını veya sızmasını etkili bir şekilde önleyerek güvenli ve keyifli bir deneyim sunuyor.

Proje, Temmuz 2022'de Guangzhou'da kuruldu ve Şubat 2024'te Çin'de piyasaya sürüldü. Tasarım ekibi, genellikle düz açık kutular ve tüplerde paketlenen yüz kremleri ve güneş koruyucuların geleneksel ambalajını yeniden düşündü. Çocuk cilt bakım ürünlerinin tasarımına minimalist kavramlar uygulayarak, geleneksel cilt bakım ürünlerinin stereotipini kırdılar. Yeni tasarım, ürünün ana etkinliğini ve koruyucu niteliklerini sezgisel bir şekilde iletiyor ve görsel bütünlüğü artırıyor.

Çocuklar için ürün tasarlarken onların benzersiz estetiklerini ve kullanım ihtiyaçlarını özel olarak göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ürün serisinin kar dağı sembolleri ve birleşik şekli, eğlenceyi artırıyor ve ışık değişiklikleriyle akıllı renk gelişimi, ürünün etkinliğini görsel olarak iletiyor. Bu tasarım, çocukların belirgin görünüm eğilimlerini karşılıyor. Ayrıca, ergonomik tasarım, çocukların kullanımını kolaylaştırıyor ve düzenli güneş koruması alışkanlığını geliştirmelerini teşvik ediyor.

Güneş koruyucu serisi, 2024 A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödülüne layık görüldü. Gümüş A' Tasarım Ödülü, olağanüstü uzmanlık ve yenilik sergileyen, güçlü teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerileriyle hayranlık uyandıran, en üst düzeyde yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara veriliyor. Bu tasarımlar, mükemmel bir mükemmellik seviyesi sergileyerek, olumlu duygular, hayranlık ve şaşkınlık uyandırıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Guangzhou good skin Technology Co., Ltd
Görsel Kredileri: Guangzhou good skin Technology Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Changjin Zhang Shuangshuang Li
Proje Adı: Anti Sun Damage Series for Children
Proje Müşterisi: Hi!papa


Anti Sun Damage Series for Children IMG #2
Anti Sun Damage Series for Children IMG #3
Anti Sun Damage Series for Children IMG #4
Anti Sun Damage Series for Children IMG #5
Anti Sun Damage Series for Children IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun