Haiming Chen'in Yenilikçi Bluetooth Kulaklığı: Huazai Anc Tws1

Gençlerin Tercihi Lüks ve Teknolojiyi Buluşturan Tasarım

Haiming Chen tarafından tasarlanan Huazai Anc Tws1, gençlerin tercih ettiği lüks ürünlerden esinlenerek, deri dokusu unsurlarıyla ürünün görsel estetiğini yükseltiyor. Bu tasarım, kullanıcıların deneyimini işitsel boyuttan görsel ve dokunsal boyuta taşıyor.

Huazai Anc Tws1, yarı kulak içi aktif gürültü azaltmalı bir Bluetooth kulaklıktır. Hafif lüks doku görünümü, yarı kulak içi giyme yapısı, uzay ses teknolojisi ve çoklu gürültü azaltma çözümlerini benimser. Bu özellikler, yarı kulak içi kulaklıklar arasında mükemmel ses kalitesi ve etkin gürültü azaltmayı ilk kez birleştirir. Bu sayede kullanıcılara, moda ve performansı bir arada sunan taşınabilir bir eşlikçi sağlar.

Tasarım ekibi, yaklaşık 10 milyon insanın kulak modelini özetleyerek, güçlü bir konfora sahip ve kulak kanalına uyan bir bulut hissi kulak içi boşluk yapısı oluşturdu. Bu yapı, algılanamayan bir giyme deneyimi sunarken, gürültü azaltma yapısının geliştirilmesi için alan sağlar. Aynı zamanda, açı tasarımının ince ayarları ile kulaklığın genel ağırlık merkezi, kulak içi kısmına düşer, bu da kullanıcıların kulaklığı sıkıca takmalarını sağlar.

Huazai Anc Tws1, dahili çok eksenli sensör ile donatılmıştır. Bu sensör, baş yönünü zeki bir şekilde tanır ve dinamik olarak izler. Bu özellik, 360 derece ses dönüşü ve konumlandırmayı gerçekleştirir, böylece kullanıcılara sürükleyici bir dinleme deneyimi sunar. Aynı zamanda, kulaklık giyme algılama özelliğine sahiptir; çıkarıldığında duraklatır, takıldığında çalar. İki Bluetooth cihazına aynı anda bağlanabilir ve böylece ayrı ayrı dinleme ve telefon etme, cihazlar arasında otomatik geçiş yaparak çağrıları kaçırmamayı sağlar.

Proje, 2023 yılında Shenzhen'de tasarlandı ve geliştirildi ve Ağustos 2023'te Çin'de piyasaya sürülecek. 27 yıllık kullanıcı araştırması ve akustik araştırma sonucunda, Edifire, talep üzerine geçiş yapabilecek klasik, klasik, pop ve rock olmak üzere dört bir arada bir ses stili oluşturdu. Aynı zamanda, Huazai Anc Tws1, Edifier Connect App aracılığıyla kişiselleştirilmiş ayarları destekler. Bu ayarlar arasında EQ modu ayarlama, FF ve FB karışık gürültü azaltma ve adaptif gürültü azaltma modu, zamanlama anahtarı vb. bulunur. Bu özellikler, kullanıcılar için kişisel bir eşlikçi oluşturur.

Huazai Anc Tws1'in araştırmasının en büyük zorluğu, yarı kulak içi kulaklıklar arasında mükemmel gürültü azaltma etkisini elde etmektir. Tasarım ekibi, çok sayıda insan kulağı modeline dayanarak, giymesi rahat bir bulut hissi kulak içi boşluk yapısı tasarladı. Stabil ve tutarlı pasif gürültü azaltma ve 20 set gürültü azaltma parametresi ile aktif gürültü azaltma, farklı kullanıcılar için daha iyi gürültü azaltma etkileri sağlar.

Huazai Anc Tws1, hafif lüks görünümü ve mükemmel ergonomisi ile öne çıkar. Daha da önemlisi, yarı kulak içi kulaklıklarda mükemmel gürültü azaltma etkisi elde eder. Aynı zamanda, dahili altı eksenli sensör ile, bir uzay ses aralığı oluşturabilir, kullanıcıların müziğe kendilerini kaptırmalarını sağlar. Farklı kullanıcılar karşısında, Huazai Anc Tws1 onlara yüksek özelleştirilmiş ayarlar sunar, kullanıcıların kendi dinleme alışkanlıklarını bulmalarına yardımcı olur. Bu etkileyicidir.

2023 yılında A' Audio and Sound Equipment Design Award'da Demir ödülüne layık görülen bu tasarım, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlar için verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.
Görsel Kredileri: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Haiming Chen
Proje Adı: Huazai Anc Tws1
Proje Müşterisi: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.


Huazai Anc Tws1 IMG #2
Huazai Anc Tws1 IMG #3
Huazai Anc Tws1 IMG #4
Huazai Anc Tws1 IMG #5
Huazai Anc Tws1 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun