Te-Sian Shih'in "Inner Peace" İsimli Tasarımı: Çizgilerle Yaratılan Barış Güvercini

Müzik, Sanat ve İyileşme: Covid-19 Döneminde İç Huzuru Bulmak

Te-Sian Shih, müzisyen Cho-Liang Lin ve Taipei Müzik Akademisi ve Festivali için bir poster tasarladı. Bu tasarım, pandemi sürecinde acı çeken ve iç huzuru bulmaya çalışan insanlar için bir umut ışığı oluşturuyor.

2021 yılında Cho-Liang Lin, Te-Sian Shih'in çizgi sanat eserlerini çok beğendi ve bu yıl da tasarımcının çizgilerle sanat eseri yaratmasını istedi. Bu yılın teması Te-Sian'ın kendi yorumuna bırakıldı ve o da kendi çizgi görselini kullanarak tüm posteri tasarlamaya devam etti. Barış güvercini tasarımı birçok kişi tarafından görülmüştür, ancak çizgilerle bir barış güvercini yaratmak, insanların anlamını tahmin etmesini daha ilginç hale getirir.

Te-Sian Shih, bu posteri Illustrator yazılımı kullanarak üretti. Hayatındaki deneyimlerini kullandı ve dünyada birçok insanın ruhlarını iyileştirmek için yardıma ihtiyaç duyduğunu biliyordu. Bu nedenle, çizgilerle soyut bir barış güvercini yarattı. Maviyi arka plan rengi olarak ve müziğin kalbi nasıl iyileştirebileceğini temsil etmek için çizgileri kullandı. Bu sayede insanların müziği dinlerken kendilerini muhteşem bir okyanusta gibi hissetmelerini sağladı.

Proje, 2023 yılında Tayvan'da başladı ve 31 Aralık 2023'te Tayvan'da tamamlandı. Proje, Taipei Müzik Akademisi ve Festivali web sitesinde gösterilecek. Bu poster sadece müzik festivali için değil, aynı zamanda Covid-19'dan muzdarip olanlar için de tasarlandı. Te-Sian Shih, Tayvanlı Amerikan Sanat Konseyi, AAPIC ve New York City'deki doktorlar tarafından düzenlenen bir sergiye katılmaya davet edildi. Bu sergi, Asyalı topluluklara ve ırkçı ayrımcılıktan muzdarip olan insanlara huzur bulmalarına yardımcı olmayı amaçlıyordu.

Te-Sian Shih'in tasarım posterleri, dengenin bulunmasına odaklanıyor çünkü hem Asyalı Amerikan derneği hem de doktorlar, sanat terapisinin insanlara yardımcı olabileceğine inanıyorlar. Bazı izleyiciler, Te-Sian Shih'in posterlerinin sakinlik getirebileceğini ve beyaz bir zambak çiçeği ile barış güvercini olan ana görselin çok ilginç olduğunu ifade ettiler.

Te-Sian Shih, bu posteri müzisyen Cho-Liang Lin ve Taipei Müzik Akademisi ve Festivali için tasarladı. Birçok insan Covid-19 sürecinde çok acı çekti ve birçok kişi iç huzuru ve sükuneti bulmaya ihtiyaç duydu. Bu nedenle, Te-Sian Shih, çizgilerle soyut bir barış güvercini yarattı. Maviyi arka plan rengi olarak ve müziğin kalbi nasıl iyileştirebileceğini temsil etmek için çizgileri kullandı. Bu sayede insanların müziği dinlerken kendilerini muhteşem bir okyanusta gibi hissetmelerini sağladı.

Te-Sian Shih'in "Inner Peace" isimli tasarımı, 2023 yılında A' Graphics, Illustration and Visual Communication Design Award'da Bronz ödül kazandı. Bronz A' Design Award, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen ve yaşam kalitesine katkıda bulunan, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede zeki tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Te-Sian Shih
Görsel Kredileri: Graphic Designer Te-Sian, Shih, Graphic Designer,2023
Proje Ekibi Üyeleri: Te-Sian Shih
Proje Adı: Inner Peace
Proje Müşterisi: Te-Sian Shih


Inner Peace IMG #2
Inner Peace IMG #3
Inner Peace IMG #4
Inner Peace IMG #5
Inner Peace IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun