Chris Chung'un Küçük Uyduları Yeniden Tanımlayan Satoro Projesi

RedPeak ve Satoro'nun Eşsiz Fotoğraf Deneyimi, Küçük Uyduların Potansiyelini Vurguluyor

Uzaydaki olasılıkları yeniden tanımlama potansiyeli olan küçük uyduların geçici özünü yakalamak isteyen RedPeak ve Satoro, aydınlatma ve oranlarda kontrastlarla oynayan fotoğraflarla bu küçük ancak güçlü teknolojinin olasılıklarını vurguluyor.

RedPeak ve Satoro, ürünün yenilikçi doğasını vurgulayan dramatik ve çarpıcı görüntüler oluşturmak için renkler, oranlar ve kompozisyonlarla oynayan bir dizi fotoğraf gerçekleştirdi. Beyaz arka planlar, tasarım karmaşıklıklarını sergilerken, çerçeveleme bir ağırlık ve varlık hissi yaratır. Kompozisyonlar, ürünün detaylarını ortaya çıkaran yakın çekimlerden, tüm mühendislik başarısını yakalayan geniş açılı çekimlere kadar değişir.

Bu eşsiz fotoğraf deneyimi, Nikon D850 kamera ve iki lens: Nikkor 70-200mm f2.8 ve Nikkor 24-70mm f2.8 ile donatılmış ve Profoto Pro-11'in gelişmiş aydınlatma yetenekleriyle desteklenmiş, uydunun etrafındaki ışık ve gölge oyununun çarpıcı kontrastını yakalar.

Uydu fotoğrafçılığı, dijital ve baskı uygulamaları için kullanılır. Bu proje, insanlığın gerçekleştirebileceği inanılmaz teknoloji başarılarını vurgular ve uzayın gizemlerini aydınlatır. Uydunun teknik harikasını ortaya çıkarmak, değerli bir teknoloji parçasıyla çalışmanın kısıtlamaları karşısında bir zorluk oluşturdu. Teknolojinin değerli doğası, çeşitli yansıtıcı malzemelerle birleştiğinde, yüzeyleri aydınlatırken zorluklar ortaya çıktı.

RedPeak ve Satoro, bir alanın dijital renderlara hakim olduğu bir alanda, küçük bir uyduyun geçici özünü yakalamak istedi. Küçük uyduların uzaydaki olasılıkları yeniden tanımlama potansiyeli tarafından ilham alan görüntüler, aydınlatma kontrastlarıyla oynar ve bu küçük ancak güçlü teknolojinin olasılıklarını dramatik görüntülerle vurgular. Beyaz arka planlar, tasarım karmaşıklıklarını sergilerken, çerçeveleme bir ağırlık ve varlık hissi yaratır, ürünün detaylarını ortaya çıkaran yakın çekimlerden, tüm mühendislik başarısını yakalayan geniş açılı çekimlere kadar değişir.

Proje, 2023 A' Fotograf ve Foto Manipülasyon Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: RedPeak Global
Görsel Kredileri: Image Credits: Client: Satoro Inc. Agency: RedPeak Production: Howard Chang, Andy Tsui
Proje Ekibi Üyeleri: CEO: Silvia Yu Creative Director: Chris Chung BD Director: Raychard Huang Senior Strategists: Nathan Liao, Lucas Willery Account Managers: Peggy Lee, Jasmine Hung
Proje Adı: Satoro
Proje Müşterisi: RedPeak Global


Satoro IMG #2
Satoro IMG #3
Satoro IMG #4
Satoro IMG #5
Satoro IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun