Rockstar Spotlight Studios: PepsiCo Tasarım ve İnovasyon'un Yeni Marka Deneyimi

Yeni Rockstar Unplugged Lezzetlerini Tanıtmak İçin Tasarlanan Etkileyici Mobil Kayıt Stüdyosu

Rockstar'ın yeni marka deneyimi, Rockstar Spotlight Studios ve Unplugged Mood Booth, The Big Game hafta sonu kapsamında Venice Beach, CA'daki yerlilere ve hayranlara tanıtıldı. PepsiCo Tasarım ve İnovasyon ekibi, bu benzersiz deneyimi tasarlamak ve geliştirmek için PepsiCo Müzik ve Kültür Ekibi ile işbirliği yaptı.

PepsiCo Tasarım ve İnovasyon ekibi, Rockstar Spotlight Studios ve Unplugged Mood Booth'un her detayını, baştan sona tasarladı ve geliştirdi. Yeni ikonik Rockstar marka kimliğini, akustik köpük paneller, armatürler, döşeme ve extruded logo panelleri gibi kayıt kamyonu unsurlarına zarif bir 3D keşif olarak çevirdik. Bu, markanın şekillerini, renklerini ve yüzeylerini doğrudan tasarımın içine entegre etti.

Rockstar, The Big Game hafta sonu kapsamında, yerlilere ve Venice Beach, CA'da ziyaret eden hayranlara yeni Rockstar Unplugged lezzetlerini tanıtmak için yeni bir marka deneyimi, Rockstar Spotlight Studios ve Unplugged Mood Booth'u tanıttı. Marka Deneyimi Tasarım Ekibi, PepsiCo Müzik ve Kültür Ekibi ile işbirliği yaparak, hırslıları, yükselen sanatçıları ve oyuncuları yaratmak, paylaşmak ve ilham vermek için bir yer olan son teknolojiye sahip bir mobil kayıt stüdyosu oluşturdu.

Rockstar Spotlight Studios ve Unplugged Mood Booth, diğer tasarımlardan farklı kılan özelliklerle dolu. Bu benzersiz marka deneyimi, ziyaretçilere yeni Rockstar Unplugged lezzetlerini tanıtmanın yanı sıra, yaratıcıları, yükselen sanatçıları ve oyuncuları da öne çıkarıyor. Mobil kayıt stüdyosu, bu grupların yaratıcılıklarını ve ilhamlarını paylaşmaları için mükemmel bir platform sağlıyor.

Bu tasarım, 2023 yılında A' Advertising, Marketing and Communication Design Award'da Gümüş ödülüne layık görüldü. Gümüş A' Design Award, mükemmel teknik özelliklere ve olağanüstü sanatsal beceriye sahip olan, mükemmel bir seviyede olan ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara verilir.

Rockstar Spotlight Studios ve Unplugged Mood Booth, PepsiCo Tasarım ve İnovasyon ekibinin yaratıcılığının ve yenilikçiliğinin bir örneği olarak öne çıkıyor. Bu benzersiz marka deneyimi, markanın yeni lezzetlerini tanıtmak ve yaratıcıları, yükselen sanatçıları ve oyuncuları öne çıkarmak için mükemmel bir platform sağlıyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: PepsiCo Design & Innovation
Görsel Kredileri: PepsiCo Design & Innovation
Proje Ekibi Üyeleri: PepsiCo Design & Innovation
Proje Adı: Rockstar Spotlight Studios
Proje Müşterisi: PepsiCo Design & Innovation


Rockstar Spotlight Studios IMG #2
Rockstar Spotlight Studios IMG #3
Rockstar Spotlight Studios IMG #4
Rockstar Spotlight Studios IMG #5
Rockstar Spotlight Studios IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun