Canlı Renklerle Kedilerin Merakını Uyandıran Animate Kedi Maması Paketi

Hsiaojou Huang'ın Tasarladığı Animate, Kedi Maması Paketlemesinde Yeni Bir Soluk

En meraklı hayvanlar olarak bilinen kedilerin dünyasına, canlı renkler ve doğal içeriklerle hitap eden bir paketleme tasarımı: Animate. Hsiaojou Huang tarafından tasarlanan bu ürün, kedi maması paketlemesinde farklı bir yaklaşım sergiliyor.

Çoğu kedi maması paketi, alıcıların dikkatini çekmek için gerçek kedi fotoğrafları kullanır. Ancak Animate, formülleri ve hatta uygun kedi aralığını ayırt etmek için güçlü ve canlı kontrast renkler ve illüstrasyonlar kullanır. Bu, alıcıların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde belirlemelerini kolaylaştırır.

Paketleme, kibbleri açıldıktan sonra tazeliğini koruyabilen şeffaf olmayan bir alüminyum torbadan yapılmıştır. Ayrıca, paketin bazı bölümlerini şeffaf bir şekilde tasarladık, böylece içerideki canlı rengin metalik alüminyum folyo torba ile parlamasına izin verdik.

Evde beslenen hayvan sahipleri giderek daha genç oluyor ve evcil hayvanlarla yaşamak toplumun bir parçası haline geliyor. Bu paketin modern ve benzersiz tasarımıyla, nesil ve kalitenin aynı yolda olabileceğini göstermeyi hedefliyoruz. Evcil hayvan sahiplerine olağanüstü bir seçenek sunuyoruz.

Blue Bay, evcil hayvanlar için sağlıklı bir diyet tasarlamaya adanmıştır. Her formülü ayırt etmek için, kedilerin yaygın duruşlarını ve tercihlerini araştırıyoruz ve hangi rengin her formül için en uygun olduğunu tartışıp belirliyoruz.

Ekranlar ve baskı arasında farklı renk ilkeleri nedeniyle, renkleri seçerken zaman harcadık. Animate, kedilerin meraklı doğasına ve keşfetme sevgisine hitap etmek üzere tasarlandı, bu da markanın paketlemesinde yansıtılıyor. Macaron renkli paketleme sadece görsel olarak çekici değil, içerik de bir kedinin genel sağlık ve refahını teşvik eden doğal malzemelerden yapılmıştır.

Canlı ve canlı renk illüstrasyonlarının kullanımı, Animate paketlemesini benzersiz kılar, diğer kedi maması ürünlerinden ayırır. Alıcıların kedileri için doğru formülü, ayrıca kedilerinin uygun ihtiyaçlarını kolayca belirlemelerini sağlar.

Yin Bao Pet Health Enterprise Co., Ltd. tarafından tasarlanan bu ürün, 2023'te A' Packaging Design Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayanlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetenekli teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hsiaojou Huang
Görsel Kredileri: Yin Bao Pet Health Enterprise Co., Ltd./ Lucky Chihao photography studio/ Ponde, Pocky, Poppy and Gummy
Proje Ekibi Üyeleri: Hsiaojou Huang
Proje Adı: Animate
Proje Müşterisi: Hsiaojou Huang


Animate IMG #2
Animate IMG #3
Animate IMG #4
Animate IMG #5
Animate IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun