Forshine Shenzhen: Geometrik Özgürlüğün Yansıması

Hong Wang'ın Tasarladığı Sergi Alanı: İlhamını Özgürlük ve Hareketten Alıyor

Shenzhen Home & Furniture Exhibition'da yer alan Forshine Shenzhen, Hong Wang tarafından tasarlanan ve geometrik öğelerin özgür ve hareketli bir his yaratmak için kullanıldığı bir sergi alanıdır.

Projenin tasarımında, tasarım ekibi, izleyiciye kısıtlama olmaksızın bir özgürlük ve hareket hissi vermek amacıyla basamaklı ve kademeli geometrik öğeleri entegre etti. Bu aşırı çekicilik, mekana zarafet ve stil katarken, şirketin markasını canlılık hissiyle öne çıkarıyor.

Forshine Shenzhen, Shenzhen Home & Furniture Exhibition'da FORSHINE için bir pavyon alanıdır. 306 metrekarelik bir alana sahip olan tasarım ekibi, binanın yapısının çerçevesi içinde yeni bir mekansal yapı oluşturmayı hedefledi. Bu, daha zengin bir alan oluşturmayı sağladı.

Sergi alanı ayrıca bahçe tekniklerini kullanır ve su özelliğini iç mekana yerleştirerek genel ortama uygun bir huzur hissi verir. Yarı geçirgen bölme, ayna yansıması tüm alanın sınırlarını bulanıklaştırır ve markanın "doğal" ruhuyla örtüşür, bu da sergi salonunun genel tonunu ve atmosferini daha iyi vurgular.

Alanın inşasında, tasarım, kıvrımlı blokların, basamaklı mekansal yapının ve renk akışının etkileşimi aracılığıyla bir ritim ve uyak hissi yaratır. Yarı yay şeklindeki blokların birbirine geçmesi ve tekrarlanması, farklı alanları birbirine bağlar, geçişi ilginç ve katmanlı hale getirir ve mekansal planlamanın kablosuz olasılıklarını gösterir.

FORSHINE'ın tüm alanları tek bir hacimde toplandığından, iç mekan hava içinde bir bağlantı ve rehber olarak dairesel şekli kullanır, bir bütün oluşturur ve binanın yapısıyla birleşir, keşfedilecek bir mekansal form ve ritim hissi yaratır ve insanlarla sergiler arasında etkileşimde bulunan bir araç haline gelir.

Forshine Shenzhen Pavyonu, yaklaşık 306 metrekarelik bir alanı kaplar, bu tasarım renk ve geometrik öğeleri içerir, mekan inşaatı ve ürün estetiği kullanarak markanın alanıyla uyumlu bir ruh hali yaratır, hem canlı hem de olgun. Alanın içinde gri ana renk olarak kullanılır ve tüm sahnede sıcak turuncu renkler bulunur, coşku ve sıcaklık gösterir.

Forshine Shenzhen, 2023 yılında A' Trade Show Architecture, Interiors, and Exhibit Design Award'da Altın ödül kazandı. Altın A' Design Award, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan muhteşem, olağanüstü ve trend belirleyen yaratıcılıklara verilir. Sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmelliği temsil eden ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen saygın ürünler ve parlak fikirlerdir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Hong Wang
Görsel Kredileri: ZJ DESIGN LIMITED
Proje Ekibi Üyeleri: Hong Wang
Proje Adı: Forshine Shenzhen
Proje Müşterisi: Hong Wang


Forshine Shenzhen IMG #2
Forshine Shenzhen IMG #3
Forshine Shenzhen IMG #4
Forshine Shenzhen IMG #5
Forshine Shenzhen IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun