Vilicci Virtuoso: Richard Solloshi'nin Ultra Lüks Tasarımıyla Barbekü Keyfi Yeniden Tanımlanıyor

Yüksek teknoloji CNC işleme alanında 20 yıllık deneyim, lüks bir barbekü tasarımında hayat buluyor

Richard Solloshi, ultra lüks CNC işleme alanındaki iki on yıllık tecrübesini, kişisel bir tutkusu olan barbeküye odaklanarak Virtuoso adını verdiği bu tasarımında bir araya getiriyor. Kaliteli malzemeler ve en üst düzeyde dikkatle tasarlanan ve üretilen bu ürün, bir ömür boyu dayanıklılık vaat ediyor.

Virtuoso barbekü, her bir bileşeni paslanmaz çelikten özel olarak işlenmiş ve son teknoloji CNC freze makineleri kullanılarak üretilmiştir. Fonksiyonellik ve çarpıcı görünüm konusunda tüm beklentileri karşılayan bu barbekü, son teknoloji şiş döner sistemi ile donatılmıştır. Ateş odasının özel altıgen koni şekli ve stratejik olarak yerleştirilmiş hava delikleri, ateşin etrafında mükemmel bir hava dolaşımı sağlar ve böylece ızgarada eşit ve verimli bir yanma gerçekleşir.

Paslanmaz çeliğin kendini onarma özellikleri, barbekülerin bir ömür boyu dayanmasını sağlar. Neredeyse 40 inç çapında geniş bir ocak - ve diğer tüm hassas mühendislik parçaları, paslanmaz çelik veya pirinçten yapılmıştır, bu da üstün ızgara performansı ve eşsiz dayanıklılık sağlar.

Virtuoso barbekü, paslanmaz çelikten (bazı pirinç parçalarla) yapılmıştır ve aksesuarlarıyla birlikte 420 lbs ağırlığındadır. 39 inç (994 mm) ocak çapına, 39.8 inç* (1011 mm) ocak yüksekliğine, 17.1 inç (435 mm) ızgara tabağı çapına ve 0.55 inç (14 mm) ocak kalınlığına sahiptir. Bacakların ayarlanabilirliği 0.82 inç olup, bu da ızgarayı 0.67 inç (21 mm/17mm) yükseltir. Ateş odasının ayarlanabilirliği ise dikey olarak 6.7 inç (170 mm)'dir.

Şiş döner ünitesi, sağlam bir sürgülü mandal açılarak güvenli bir şekilde ızgaraya yerleştirilebilir veya çıkarılabilir. Ateş odasından külün boşaltılması, uygun vakum temizleyici portu sayesinde çok kolaydır. İç ateş odasının yüksekliğini ayarlayarak, ızgaranın ocak sıcaklığını ince ayar yapabilirsiniz. Ocak sıcaklığı, iç ve dış kısımlar arasında hafifçe değişir, bu nedenle yemeklerin pişirme hızını, uygun alana yerleştirerek kontrol edebilirsiniz.

2020 yılında Budapeşte'de başlayan bu tasarım projesi, 2022 yılında tamamlanmıştır. Virtuoso barbekü'nün her bir bileşeni, paslanmaz çelik bloklardan freze edilmiş ve CNC freze makineleri kullanılarak üretilmiştir. Şiş döner sisteminin eklenmesiyle bu barbekü, fonksiyonellik ve çarpıcı görünüm konusunda tüm beklentileri karşılar. Ateş odasının özel altıgen koni şekli ve stratejik olarak yerleştirilmiş hava delikleri, ateşin etrafında mükemmel bir hava dolaşımı sağlar ve böylece ızgarada eşit ve verimli bir yanma gerçekleşir.

Virtuoso barbekü, 2023 yılında A' Luxury Design Award'da Bronz ödül kazanmıştır. Bronz A' Design Award, deneyim ve yaratıcılığı doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren ve güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergileyen, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede zeki tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Richard Solloshi
Görsel Kredileri: Richard Solloshi
Proje Ekibi Üyeleri: Richard Solloshi
Proje Adı: Vilicci Virtuoso
Proje Müşterisi: Richard Solloshi


Vilicci Virtuoso IMG #2
Vilicci Virtuoso IMG #3
Vilicci Virtuoso IMG #4
Vilicci Virtuoso IMG #5
Vilicci Virtuoso IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun