Meteor Lodge: Bağımsız Yazarlar ve Okurlar İçin Mobil Uygulama

Angie Liu'nun Tasarladığı, E-kitap Okuma ve İletişim Platformu

Meteor Lodge, dijital okuma ve çevrimiçi topluluklarda okuyucu deneyimini artırmak için düşünülmüş bir UI/UX projesidir. Bu platform, bağımsız yazarların eserlerini yayınlamaları için özel bir alan sağlar, meraklı okuyucuların bağımsız yazarları bulmalarına yardımcı olur ve kullanıcıların, yani yazarların ve okuyucuların, fikirlerini paylaşmaları için bir alan sunar.

Angie Liu tarafından tasarlanan Meteor Lodge, Bağımsız Yazarlar Birliği'nin verilerine göre, insanların kitap okumaya tekrar para harcamaya başladığı bir dönemde ortaya çıktı. Aynı zamanda, çevrimiçi okuma siteleri, indie yazarların yüksek maliyetler olmadan eserlerini yayınlamaları için mükemmel bir ortam sağlıyor. Bu nedenle, e-kitaplar ve çevrimiçi okumaların yakın gelecekte daha yaygın hale gelmesi bekleniyor.

Meteor Lodge, okuyucuların dijital okuma deneyimini ve çevrimiçi toplulukları geliştirmek için özenle oluşturulan bir UI/UX projesidir. Bu ürün, okuyucuların ve bağımsız yazarların birbirleriyle bağlantı kurmasını sağlar. Platform, daha niş eserleri görmeyi bekleyen okuyucular için indie yazarların büyük bir kitap koleksiyonunu sunar ve kullanıcıların web sitelerinde ve sosyal medyada zaman harcamalarını önler. Aynı zamanda, Meteor Lodge, yazarların eserlerini hızlı bir şekilde yayınlamaları için bir platform sunar.

Meteor Lodge uygulaması, iOS sistemine yönelik olarak tasarlanmıştır. Uygulamanın genişliği 375 mm ve yüksekliği 813 mm'dir. Anahtar kelimeler arasında eğitim, okuma, e-kitap, sesli kitap, iletişim ve platform yer alıyor.

Uygulama, bağımsız yazarların eserlerini yayınlamak için tutkulu bir alan sağlar, meraklı okuyucuların bağımsız yazarları bulmasına yardımcı olur ve kullanıcıların, yazarların ve okuyucuların, fikirlerini paylaşmaları için bir alan sunar. Proje, 2022'nin başlarında Framingham, MA'da başladı ve UI UX Tasarımcısı ve Illustrator, bu projeyi Eylül 2022'de tamamladılar.

Meteor Lodge, okuyucuların dijital okuma ve çevrimiçi topluluklarda deneyimlerini geliştirmek için özenle oluşturulan bir UI/UX projesidir. Uygulama, tutkulu indie yazarların eserlerini yayınlamaları için özel bir alan sağlar, meraklı okuyucuların hikayeleri bulmalarına yardımcı olur ve kullanıcıların, yazarların ve okuyucuların, fikirlerini paylaşmaları için bir alan sunar. Kitap Okuma uygulamasında, indie yazarlar kitaplarını geleneksel yola göre çok daha hızlı bir şekilde yayınlayabilirler. Okuyucuların da farklı web sitelerinde kitap veya hikaye yazarı aramalarına gerek kalmaz.

Görsel içerik hakkında fikri mülkiyet ve telif hakkı kredileri Anqi (Angie) Liu ve Yangyuchen (Richan) Li'ye aittir. Bu tasarım, 2023'te A' Mobile Technologies, Applications and Software Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Anqi Liu
Görsel Kredileri: Image #1: UI/UX Design, Anqi (Angie) Liu, USA, 2021 Image #2 :Animation/ illustration, Yangyuchen (Richan) Li, USA, 2021 Image #3: UI/UX Design, Anqi (Angie) Liu, USA, 2021 Image #3: Animation/ illustration, Yangyuchen (Richan) Li, USA, 2021 Image #4: UI/UX Design, Anqi (Angie) Liu, USA, 2021 Image #4: Animation/ illustration, Yangyuchen (Richan) Li, USA, 2021
Proje Ekibi Üyeleri: Anqi Liu
Proje Adı: Meteor Lodge
Proje Müşterisi: Anqi Liu


Meteor Lodge IMG #2
Meteor Lodge IMG #3
Meteor Lodge IMG #4
Meteor Lodge IMG #5
Meteor Lodge IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun