Adoring: Köpekler ve Sahipleri İçin Sosyal Ağ Uygulaması

Yifei Li ve Ekibi, Köpek Sahiplerinin Hayatını Kolaylaştıran Yenilikçi Bir Mobil Uygulama Tasarladı

Yifei Li ve ekibi, köpek sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir mobil uygulama olan Adoring'u geliştirdi. Adoring, köpekler ve sahipleri arasında bağlantı kurmayı hedefleyen bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Adoring, köpek sahipleri için bir sosyal ağ uygulamasıdır. Bu uygulama, köpeklerin eşleşmesini, köpek bilgilerini zenginleştirmeyi ve köpek topluluğunu bir araya getirmeyi hedefliyor. Uygulamanın ana özelliği, konum, ırk, kişilik, alışkanlıklar gibi bilgiler aracılığıyla uygun köpek eşini bulmaktır. Köpek sahipleri ayrıca bu uygulamayı kullanarak köpeklerinin büyümesini kaydedebilir, köpekleri için arkadaş bulabilir, diğer köpek sahipleriyle sohbet edebilir ve köpek sahipliği deneyimlerini paylaşabilirler.

Adoring, köpekler için çeşitli etiketler tasarlamıştır. Köpek sahipleri, köpeklerinin etiketlerini tanımlayabilir ve diğer kullanıcılar köpeklerini bulabilir. Aynı zamanda, evcil hayvan sahipleri, köpekleri için uygun eşleri bulmak için etiketleri filtreleyebilirler. Ek olarak, evcil hayvanların ilk bakış açısını alan yenilikçi bir sohbet özelliği ve geniş evcil hayvan bilgisi ile bir topluluk sunar.

Adoring, Zhejiang Üniversitesi'nde tasarlanmış ve Haziran 2020'de tamamlanmıştır. Tasarım sürecinde, kullanıcı araştırması aşamasında, gerçek ihtiyaçları elde etmek için birkaç uzun süreli köpek sahibi ile röportajlar yapıldı. Piyasa araştırması aşamasında, piyasadaki çoğu evcil hayvan uygulamasının evcil hayvan ticareti ve topluluk evcil hayvan paylaşımı hakkında olduğunu, ancak evcil hayvan yetiştiriciliği ve çiftleşmesi için özel bir uygulama olmadığını bulduk.

Adoring, A' Mobile Technologies, Applications and Software Design Award 2021'de Bronz ödül kazandı. Bu ödül, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren ve teknik ve yaratıcı becerileri sergileyen, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı tasarımlara verilir.

Adoring, köpek sahiplerinin köpeklerini sosyalleştirmelerine yardımcı olmayı ve sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmeyi amaçlayan Zhejiang Üniversitesi'nde tasarım alanında öğrenciler tarafından tasarlanmış bir köpek sosyal ağı uygulamasıdır. Köpek sahipleri, köpeklerinin büyümesini kaydetmek, köpekleri için arkadaşlar bulmak, köpeklerin ilk bakış açısını alarak diğerleriyle sohbet etmek, köpek sahipliği deneyimlerini paylaşmak ve benzeri işlemler için bu uygulamayı kullanabilirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Yifei Li
Görsel Kredileri: Images by Adoring Design Team,2020
Proje Ekibi Üyeleri: Yifei Li Xiao Meng Ximeng Liu Yichen Liao Yi Zhu
Proje Adı: Adoring
Proje Müşterisi: Yifei Li


Adoring IMG #2
Adoring IMG #3
Adoring IMG #4
Adoring IMG #5
Adoring IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun