Baidu'nun Yerinde Hizmet Deneyimi: Dijitalleşme Yoluyla Hizmet Sektörünü Dönüştürme

Dijitalleşme, Pandemi Sonrası Hizmet Sektörünün Yüzünü Değiştiriyor

Baidu Online Network Technology tarafından tasarlanan mobil uygulama, hizmet sektörünün dijitalleşmesine yardımcı olmak için tasarlandı. Pandemi, hizmet sektörünün dijitalleşme ihtiyacını artırdı ve Baidu bu ihtiyacı karşılamak için harekete geçti.

Baidu'nun Yerinde Hizmet Deneyimi, hizmet sektörünün dijitalleşmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir mobil uygulamadır. Pandemi, hizmet sektörünün dijitalleşme ihtiyacını artırdı ve Baidu bu ihtiyacı karşılamak için harekete geçti. Bu uygulama, hizmet sağlayıcılarının hizmet süreçlerini kısaltmalarına ve hem hizmet sağlayıcıların hem de kullanıcıların deneyimlerini optimize etmelerine yardımcı olmak için dijital yardımcıları kullanır.

Uygulamanın benzersiz özellikleri arasında, işletmelerin çevrimiçi işletme maliyetlerini dijital araçlar aracılığıyla azaltmayı, hizmet seviyesini optimize etmeyi ve kullanıcılara daha güvenli ve daha güvenilir bir çevrimiçi ev hizmeti rezervasyon süreci sağlamayı hedefleyen bir çevrimiçi ev hizmeti rezervasyon programı bulunmaktadır. İşletme küçük resimleri, sezgisel ve basitleştirilmiş işlemler ve tanıdık arayüz tasarımı sayesinde, kullanıcılar hızlı bir şekilde gerekli hizmetleri bulabilir ve kullanım verimliliğini optimize edebilirler.

Baidu'nun Yerinde Hizmet Deneyimi, açık platforma dayanarak, AI asistanı, sahne niyetine uygun etkileşimli diyalog kutusu modelleri oluşturur ve arka plan testlerinden geçtikten sonra ticari standartlara ulaşır. Arka plan algoritması, hizmet kalitesinin puanlama stratejisini oluşturur ve makine otomatik olarak puanlama raporunu oluşturur ve sayfadaki işletmelerin sıralamasını düzenli olarak günceller. Platform, kullanıcı sipariş bilgilerini kaydeder ve kullanıcı hak ve çıkarlarının kaybolması durumunda kanıt sağlar.

Bu uygulama, kullanıcıların Baidu APP üzerinden küçük programa erişmelerini, hizmet arayüzünü gözden geçirmelerini ve en iyi işletmeleri seçmelerini sağlar. Kullanıcılar, işletme sayfasına girdikten sonra, gerekli hizmeti seçer ve ödeme sürecini başlatır. Bir işletme bir siparişi kabul ettiğinde, uygulama kullanıcılara bir mesajla uyarı verir ve işletmenin konumunu kontrol etmeleri için onlara gerçek zamanlı bir harita sağlar.

Proje, Ekim 2020'de Pekin'de tasarlandı ve geliştirildi ve Şubat 2021'de Çin'de başlatıldı. COVID-19 pandemisi öncesi, ev hizmeti işletmeleri dijitalleşme konusunda güçlü bir farkındalığa ve talebe sahip değildi. Ancak pandemi, ev hizmeti sektöründe sürekli bir düşüşe neden oldu. Fiziksel aktiviteler üzerindeki kısıtlamalar nedeniyle, bazı işletmeler kapatılmak zorunda kaldı, hayatta kalma direncinin testine tabi tutuldu. Hizmet işletmelerinin ürünlerini ve hizmetlerini yeniden düşünmeye zorlayan bir dönemde, dijitalleşme tamamen yeni bir yön sunuyor.

Yerinde Hizmet Deneyimi'nin tasarımı, 2023 yılında A' Mobil Teknolojiler, Uygulamalar ve Yazılım Tasarımı Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Bu ödül, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Baidu Online Network Technology. Beijing
Görsel Kredileri: Baidu Online Network Technology. Beijing
Proje Ekibi Üyeleri: Yuan Lu Yang Xiao Yujie Shi Yanji Zhang Lei Lu Ruixing Zhang Xuejiao Chen Ziru Xu Jun Sun Zhiyuan Zhang Pingkang Diao
Proje Adı: Baidu Onsite Service Experience
Proje Müşterisi: Baidu Online Network Technology. Beijing


Baidu Onsite Service Experience IMG #2
Baidu Onsite Service Experience IMG #3
Baidu Onsite Service Experience IMG #4
Baidu Onsite Service Experience IMG #5
Baidu Onsite Service Experience IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun