Slowli Concept ve Angelika Frenademetz'den Yavaş Yün Koleksiyonu

Doğal ve Sürdürülebilir Bir Yaşam Tarzı İçin Tasarlanmış Eşsiz Ev Dekorasyon Ürünleri

Slowli Concept ve Angelika Frenademetz, yerel ham maddelerden el işçiliği ile üretilen mobilya ve aksesuarlarla bilinçli bir yavaşlama ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, Slow Wool Collection adlı yeni koleksiyonlarını tanıttılar.

Slowli Concept, 2020 yılında İtalya'da kuruldu. O zamandan beri, yerel imalathaneler, sosyal atölyeler ve bağımsız sanatçılar ve tasarımcılarla işbirliği yaparak mobilya ve aksesuarlar üretiyor. Slow Wool Collection gibi bu iç mekan parçalarının her biri, yerel ham maddelerden gerçek el işçiliği ile yapılarak, bir evde bilinçli bir yavaşlama ve farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Slow Wool Collection, sürdürülebilir ve doğal favori parçalarla kendi dört duvarınızın içinde farkındalık ve bilinçli yavaşlamayı getiriyor. Yalnızca Güney Tirol çobanlarından %100 doğal koyun yünü kullanılıyor, bu yün en yüksek kalitede yün battaniye ve yastıklara dönüştürülüyor. Çevre ve üreticiler için adil koşullar, geleneksel bir işleme "köklerine dönüş" ve zamansız, minimalist bir tasarım, genç şirketin yavaş yaşam felsefesini temsil ediyor.

Bölgeden koyun yünü temin ederek, tarım ve yerel çiftçiler ve çobanlar destekleniyor. Adil çalışma koşullarını desteklemek için çobanlara ve ortak imalathanelerimize adil fiyatlar ödeniyor.

Slow Wool Collection ambalajı tamamen geri dönüştürülebilir, ayrıca mağazadaki kargo kutuları yeniden kullanılıyor. Boyutlar: yastık: 40 x 40, battaniye: 110 x 150, ayrıca ölçüye göre yapılabilir.

Daha bilinçli ve daha yavaş yaşamak, basit şeylere odaklanmak... İşte bu, startup'ın yavaş yaşam felsefesidir. Bu yeni ruh hali birkaç yıldır gelişiyor, ancak özellikle bu günlerde daha da ilerliyor. Bu yüzden bugün, iç mekan sektörüne de ulaştı. Ve Slow Wool Collection - evlerimizdeki farkındalık, yavaşlama ve sürdürülebilirlik için bir konsept - tam olarak bu yaşam felsefesine dayanıyor.

Adil fiyatlar için çobanlarımıza ve ortak imalathanelerimize ödeme yapılıyor, böylece adil çalışma koşullarını destekliyoruz.

Slow Wool Collection'ın adı ve konsept mağazamız ve stüdyomuz, yavaş yaşamdan geliyor. Bu terim arkasında, günlük yaşamımızda, tüketimimizde ve evlerimizde bilinçli olarak yavaşlığa ve yavaşlamaya odaklanan bir yaşam tarzı var.

Slow Wool Collection, kendi evinizin rahatlığında farkındalığı ve bilinçli yavaşlamayı teşvik ediyor, sürdürülebilir ve doğal favoriler sunuyor. Yalnızca Güney Tirol çobanlarından %100 doğal koyun yünü kullanılıyor, bu yün daha sonra küçük yerel imalat ortakları tarafından yüksek kaliteli yün battaniyeler ve yastıklar haline getiriliyor. Genç şirketin felsefesi, çevre ve üreticiler için adil koşullar, köklerine dönen geleneksel bir üretim süreci ve zamansız, minimalist bir tasarım üzerine kurulu yavaş yaşam üzerine odaklanmıştır.

Slow Wool Collection, 2023 yılında A' Sürdürülebilir Ürünler, Projeler ve Yeşil Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratılara verilir. Sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Angelika Frenademetz
Görsel Kredileri: Copyright & pictures: SLOWLI Concept
Proje Ekibi Üyeleri: Angelika Frenademetz
Proje Adı: Slow Wool Collection
Proje Müşterisi: Angelika Frenademetz


Slow Wool Collection IMG #2
Slow Wool Collection IMG #3
Slow Wool Collection IMG #4
Slow Wool Collection IMG #5
Slow Wool Collection IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun