Doğaya Yakın Tema ile Bebekler İçin Çok Fonksiyonlu Termos Biberon

Shanghai Bocheng Marka Planlama Şirketi, Çocukların Farklı Beslenme Aşamalarını Karşılayan Yenilikçi Bir Tasarım Sunuyor

Shanghai Bocheng Marka Planlama Şirketi tarafından tasarlanan çok fonksiyonlu termos biberon, doğaya yakın bir tema ile bebeklerin doğayla tanışmasını, doğaya saygı göstermesini ve doğaya yakınlaşmasını hedefliyor. Ürün, farklı beslenme aşamalarını karşılayan üç kapaklı bir tasarıma sahip.

Ürün, doğaya yakın bir tema üzerine kurulu. Tüm ürün aksesuarları, hediye setinin iç çekmecesinde saklanıyor. Bu ilginç katmanlı tasarım, bebeklerin keşfetme arzusunu uyandırabilir. Sadece çekici paketlemeye ek olarak, bu ürün ayrıca Thermos'un önde gelen termal yalıtım teknolojisini ve Growth serisi için geliştirilen üç kapaklı biberon tasarımını benimser.

Bu, farklı beslenme aşamaları için tasarlanmış çok fonksiyonlu bir termos kap. Her biberonda üç kapak bulunur: emzik kapağı, ördek gagası kapağı, pipet kapağı. Üç bir arada tasarım, çocukların farklı aşamalardaki ağız gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilir, bebeklerin sütten kesilmesine yardımcı olabilir ve bebeklerin boğulma ve diş çürümesi olasılığını azaltabilir. Biberon termal olarak yalıtılmıştır, bu da kışın sütün sürekli sıcak kalmasını sağlar ve bebeklerin sindirimine yardımcı olur.

Biberonun gövdesi, Austenit 316L paslanmaz çelik kullanır. Kapak, gıda sınıfı polipropilen malzemelerle yapılmıştır; conta halkası ve kenar ve pipet, hepsi silikonla yapılmıştır; ve emzik, Japonya'dan Shin-Etsu silikon kullanır. Ürün, çift paslanmaz katmanlara sahiptir. Biberon, yukarıda belirtilen hava tahliye teknolojisi sayesinde yüksek vakum altında kalabilir, ayrıca iç ve dış tüpler arasında minimal bir temas yüzeyi korur, bu da mümkün olduğunca çok ısı iletimini azaltır ve daha az ısı kaybı ile yalıtım özelliğini iyileştirir.

Termos, sektörün önde gelen üç aşamalı vakum emme teknolojisini kullanarak vakum tabakası içindeki havayı mümkün olduğunca tahliye eder, böylece biberon daha az termal konveksiyonla yüksek vakum altında kalabilir ve biberonun termal yalıtımını uzatır. Biberonun iç duvarı, ayna bitmiş bakır kaplama ile işlenir, bu da biberon içindeki ısıyı yansıtabilir, böylece mümkün olduğunca çok ısı radyasyonunu önler.

Çin Çocuklar Ağız Sağlığı Yönlendirme Teknik Yönetmeliği'ne göre, 18 aylık çocukların, en geç 2 yaşında, biberon kullanmayı bırakmaları önerilir. Biberonlara uzun süreli bağımlılığın 4 sağlık riski vardır: Biberon kullanımından kaynaklanan diş çürümesi riski. Obezite riski. Dudak ve diş deformasyonları, 'gagtooth' ve 'underbite' problemleri riski. Maksillofasiyal bölgedeki iskelet gelişimine etki, 'ağız solunumu' yüzü oluşma riski.

Emzik kapağı, 0 ila 6 aylık bebekler içindir, tasarım emzirmeyi simüle eder ve şişkinlik önleyici fonksiyona sahiptir, bebeklerin annelerinin kollarında olduğu gibi süt içmelerini sağlar. Çapraz tip ördek gagası kapağı, diş çıkarma aşamasındaki 6 ila 12 aylık bebekler içindir, dişlere eşit stres sağlar ve bebek gagtooth olasılığını etkili bir şekilde azaltır. Pipet kapağı, 12 ayın üzerindeki bebekler içindir, pipetle içmek ağızdaki artık sütü azaltır, böylece bebek diş çürümesi olasılığı daha azdır. Emzik, Shin-Etsu Group (Japonya) 'dan 20o silikonla yapılmıştır, bebekler için ne çok sert, ne de çok yumuşaktır.

Shanghai Bocheng Marka Planlama Şirketi tarafından tasarlanan bu çok fonksiyonlu termos biberon, 2023'te A' Baby, Kids and Children's Products Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Photographer Hongcheng Yu, Stainless Vacuum Feeding Bottle, 2021
Proje Ekibi Üyeleri: Yibin Xia Hongcheng Yu Ling Li Dajun Liu
Proje Adı: Stainless Vacuum Feeding Bottle
Proje Müşterisi: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.


Stainless Vacuum Feeding Bottle IMG #2
Stainless Vacuum Feeding Bottle IMG #3
Stainless Vacuum Feeding Bottle IMG #4
Stainless Vacuum Feeding Bottle IMG #5
Stainless Vacuum Feeding Bottle IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun