Yimu Q7: Su Arıtma ve Analiz Sistemi ile Yenilikçi Bir Yaklaşım

Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd tarafından tasarlanan Yimu Q7, su arıtma ve kalite kontrolünü birleştiren devrimsel bir ürün

Artan su kirliliği ile birlikte, insanlar içme suyunun güvenliğine daha fazla önem veriyorlar. Ancak, profesyonel bir denetim, aciliyet veya işgücü maliyeti açısından sivil ürünlere uygulanması zor. Bu nedenle, benzersiz çok indeksli çevrimiçi su kalitesi izleme teknolojimizi su arıtma ekipmanı ile birleştirmek ve her ailenin rahatça sağlıklı suyun keyfini çıkarabilmesi için su arıtma ve izlemeyi birleştiren ev ekipmanları sağlamak istedik.

Yimu Q7, su arıtma, anlık ısıtma, UV sterilizasyon ve su kalitesi izlemeyi birleştiren çok fonksiyonlu bir su arıtıcıdır. Dünyanın önde gelen mikroakışkanlar, mini-spektrometri ve algoritmaları kullanarak suyun TOC, COD ve TDS'sinin otomatik tespitini gerçekleştirir ve suyun güvenliğini izler. Su kalitesi kötü olarak tespit edilirse, cihaz otomatik olarak taze su programını başlatır, böylece uzun süreli depolamanın neden olduğu ikincil kirliliği önler.

Yimu Q7, dünyanın en küçük mikro-akışkan ve spektral sensörlerini içerir ve gerçek zamanlı su kalitesi verileri sağlar. Entegre tasarım, ekipmanın izleme boşluğunu, işlem kontrol panelini ve ekran panelini mükemmel bir şekilde birleştirir, bu da kullanıcıların işlem yapmasını daha da kolaylaştırır.

Yimu Q7, su arıtma, anlık ısıtma, UV sterilizasyon, su kalitesi izleme ve mobil kontrol sistemini birleştiren ilk su arıtıcısıdır. Piyasadaki bazı su arıtıcılarında TDS tespit fonksiyonu bulunmaktadır, ancak tek bir TDS indeksi su kalitesini etkili bir şekilde yansıtmamaktadır. Yimu Q7, birden fazla su kalitesi tespit indeksini birleştirir ve şirketin çekirdek patentli su kalitesi izleme teknolojisini benimser, çeşitli indeksleri tek bir cihazda daha da entegre eder ve kullanıcıların içme suyunun güvenliğini izler.

Yimu Q7, bağımsız fikri mülkiyet haklarına sahip yeni teknolojiler serisi, cihaz maliyetini önemli ölçüde düşürmüştür, orijinal fiyatın 1/40'ına ulaşmıştır, bu da ürünlerin su kalitesi izleme düğümlerini büyük ölçekte konuşlandırmasını mümkün kılmıştır. Aynı zamanda, mobil İnternet tabanlı APP yazılımı ve bulut bilişim ve büyük veriye dayalı erken uyarı terminal yazılımı gibi tam bir su kalitesi izleme çözümü sunar. Gelişmiş teknolojilerin kullanılması, kirlilik uyarıları almayı, cihaz durumunu otomatik olarak güncellemeyi ve veri geçmişini ve analiz raporunu uzaktan incelemeyi gibi özellikleri mümkün kılar.

Yimu Q7, A' Ev Aletleri Tasarım Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Gümüş A' Tasarım Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd
Görsel Kredileri: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd
Proje Ekibi Üyeleri: Zhiqiang Li Tianyi Chen Fei Zhou Xiaozhu Yu Tingran Li
Proje Adı: Yimu Q7
Proje Müşterisi: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd


Yimu Q7 IMG #2
Yimu Q7 IMG #3
Yimu Q7 IMG #4
Yimu Q7 IMG #5
Yimu Q7 IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun