4Paradigm UED'nin Geleceği Tanımlayan Ambalaj Tasarımı: Sage Aios

Geleceğin İşletmelerine Yönelik Yenilikçi Bir Ambalaj Deneyimi

4Paradigm UED, yapay zeka teknolojisinin ileri doğasını ve ürünlerin güvenilirliğini yansıtan bir ambalaj tasarımı ile müşterilere "geleceğin işletmesi" hissiyatını yaşatıyor.

4Paradigm, yapay zeka endüstrisinin öncüsü ve lideri olup, işletmelerin yapay zekayı hızlı ve geniş çapta uygulamalarını sağlayan platform merkezli yapay zeka çözümleri sunmaktadır. Sage Aios ambalajı, büyük işletme müşterileri için bir işletme düzeyinde yapay zeka işletim sistemi paketidir.

Tasarımın ilham kaynağı, malzemelerin ve yenilikçi tasarımın birleşimi ile bir "geleceğin işletmesi" hissiyatı oluşturan bir ambalaj deneyimi oluşturmaktır. Bu, geleneksel boyut ve sınırları aşan şeffaf mat malzeme ve güçlü, güvenilir bir işletme kişiliğini simgeleyen gümüş ve camgöbeği kağıdın nihai kombinasyonu ile gerçekleştirilmiştir.

Ambalaj, üç katmanlı bir yapıya sahip olup, açılması kolaydır. Dayanıklıdır ve tekrar tekrar açılıp kapatılabilir. Müşteri desteğini kolaylaştırmak için ambalaj tasarımı, servis sonrası için gerekli bilgileri saklar.

Geleceğin hissiyatı, teknolojinin iletişimidir. Geleceğin hissiyatı, insanların psikolojik duyguları aracılığıyla gerçekleştirilebilir ve renk, malzeme, şekil ve diğer ifade biçimlerinin incelenmesi yoluyla, insanların psikolojik duygularındaki "geleceğin hissiyatı" özelliklerini bulabiliriz. Böylece tasarım formu oluşturulabilir.

4Paradigm Sage AIOS ürünleri, şirketleri geleceğe taşıyacak yeni bir üretkenliktir. Müşteri içinde kendi bilincini oluşturmak için, işletmelerin gelecekteki bilincini tanımlayan bir ambalaj tasarımı kavramı önerilmiştir. Kendi marka kimliklerini korurken, işletme müşterilerinin ihtiyaçlarını ve AI teknolojisinin özelliklerini yansıtan yeni bir ambalaj stili tanımlamışlardır.

Proje, Kasım 2021'de Pekin'de başladı ve Ağustos 2022'de tamamlandı. Bu Tasarım, 2023'te A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Altın ödül kazandı. Altın A' Tasarım Ödülü, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmeliyeti temsil eden ve arzu edilen özellikleri ile dünyayı önemli ölçüde etkileyen harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: 4Paradigm UED
Görsel Kredileri: Image #1-5: Designer Yongchao Liu, Design Director Yun Xu,2021. Video Credits: Designer Shaoxiong Bai,Man Zhang,2022.
Proje Ekibi Üyeleri: Yongchao Liu Yun Xu Shaoxiong Bai Man Zhang
Proje Adı: 4Paradigm Sage AIOS
Proje Müşterisi: 4Paradigm UED


4Paradigm Sage AIOS IMG #2
4Paradigm Sage AIOS IMG #3
4Paradigm Sage AIOS IMG #4
4Paradigm Sage AIOS IMG #5
4Paradigm Sage AIOS IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun