Angela Spindler'ın Olağanüstü Aromaterapi Mumları: Wildheart Organics

Organik İçerikler ve Zarif Tasarım Bir Arada

Angela Spindler tarafından tasarlanan Wildheart Organics, organik içeriklere sahip lüks mumlar sunuyor. Markanın özgün tasarımı ve yüksek kaliteli ürünleri, tüketicilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Wildheart Organics, organik içeriklere sahip mumlar üreten nadir markalardan biri. Bu özelliği, markanın paketleme sürecinde önemli bir rol oynuyor. Markanın hedefi, ürünlerinin kalitesine uygun bir görünümle daha yüksek segmentli perakendecilere girmek.

Markanın tasarımcısı Angela Spindler, Wildheart’ın marka kimliğini ve ürün paketleme tasarımını yükselterek, markanın temiz kimliğini ön plana çıkardı. Organik içerikler kullanan çok az sayıda mum markası olduğunu göz önünde bulundurarak, Wildheart’ın farklılığını ve yüksek kalitesini paketlemeye yansıttı.

Ürünlerin paketlemesi, fiziksel olarak sağlam ancak görsel olarak narin bir çözüm sunuyor. Renkler, 5 farklı serideki 52 ürün için görsel bir kimlik oluşturuyor. Paketler, UV detaylarına sahip kaplamasız stok üzerine CMYK baskılı. Ayrıca, mum kavanozları için ayrı etiketler basılıyor.

Wildheart Organics, paketleme çözümüyle sadece ürünlerini korumakla kalmıyor, aynı zamanda tüketicilere daha cilalı, lüks bir deneyim sunuyor. Ürünlerin renkleri, her bir kokunun oluşturulduğu bitkilerden ve otlardan türetiliyor. İllüstrasyonlar, bir mum yandıkça havaya dağılan kokuyu anımsatan etereal bir kaliteye sahip.

Wildheart Organics, 2022 A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş Ödül kazandı. Bu ödül, mükemmel teknik özelliklere ve olağanüstü sanatsal beceriye sahip olan, mükemmel bir seviyede olan ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Angela Spindler
Görsel Kredileri: Angela Spindler
Proje Ekibi Üyeleri: Angela Spindler - Creative Director, designer, illustrator Annie Dekker - Finished art, retouching, illustration colour/retouching
Proje Adı: Wildheart Organics
Proje Müşterisi: Angela Spindler


Wildheart Organics IMG #2
Wildheart Organics IMG #3
Wildheart Organics IMG #4
Wildheart Organics IMG #5
Wildheart Organics IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun