Acorny: Çocukları Kodlamaya Teşvik Eden Eğitici Bir Oyuncak

Soyoung Lee ve Jaeyoung Myung tarafından tasarlanan Acorny, genç çocukları bilgisayar düşünce süreçlerine yönlendiren bir fiziksel oyuncak ve kodlama uygulamasıdır.

Eğitim teknolojileri alanındaki mevcut sorun, erken çocukluk döneminde hesaplama düşüncesi ve kodlamayı öğretmek değil, uygun araçları ve uygulamaları seçmektir. Var olan fiziksel hesaplama eğitim ürünleri, karmaşık işlem koşulları ile sonuçlara odaklanmış ve bu da öğrenme yönünü seçmekte zorluklara yol açmıştır. Acorny uygulaması, çeşitli programlama dersleri, öneriler ve çekirdek kodlama kavramlarını öğretmek için zorluklar sunar. Kullanıcı tarafından seçilen giriş ve çıkış fiziksel modüllere dayanarak, uygulama, başlangıç seviyesindeki kullanıcıların çeşitli aktivitelerde bulunmasını ve hesaplama kavramlarını keşfetmesini sağlayacak şekilde dersler, kodlama akışı ve algoritma süreçleri sağlar.

Acorny, genç çocukları bilgisayar düşünce süreçlerine yönlendiren bir fiziksel oyuncak ve kodlama uygulamasıdır. Acorny'nin fiziksel seti, bilgisayar işlem akışının motifleri ile tasarlanmış ve bu da başlangıç seviyesindeki kullanıcıların hesaplama düşünce kavramlarını sezgisel olarak anlamasını sağlamıştır. Kodlama başlangıç seviyesindeki kullanıcılar tarafından seçilen giriş ve çıkış fiziksel modülüne dayanarak, Acorny uygulaması çeşitli kodlama dersleri, öneriler ve zorluklar sunar. Bu, genç çocukları kodlama aktivitelerine tanıtmak ve büyük eğitim potansiyeli taşımak için ideal bir araçtır.

Acorny'nin tasarımı, çocukları oyun oynayarak kodlamayı öğrenmeye teşvik etmek için tasarlanmıştır. Set, bilgisayar işlem akışının motifleri ile tasarlanmış ve bu da kodlama başlangıç seviyesindeki kullanıcıların hesaplama düşünce kavramlarını sezgisel olarak anlamasını sağlamıştır. Kullanıcılar tarafından seçilen modüle dayanarak, uygulama çeşitli kodlama dersleri, öneriler ve zorluklar sunar.

Acorny, genç çocukların daha dostça bir şekilde kodlama aktivitesine katılabilmesi için kolay ve algılanabilir bir tasarım ürünüdür. Acorny fiziksel setinin tasarımı, kullanıcıların bilgisayar işlem adımlarını kolayca tanıyıp anlamalarını sağlayan çeşitli sezgisel işlevlere sahiptir. Dış görünüş açısından, ürün, kullanıcıların bilgisayar işlem adımlarını kolayca tanımasını sağlayan LED etkileşimi ile Y-dalga temel modülü ile tasarlanmıştır. Ayrıca, fiziksel setlerin unsurları (giriş ve çıkış modülü olarak iki işleve ayrılmıştır) ürünün şekli ve rengi ile ayırt edilebilir. Fiziksel sete ek olarak, uygulama çeşitli programlama dersleri, öneriler ve zorluklar sunar.

Acorny, genç çocukları kodlama aktivitelerine tanıtmak ve büyük eğitim potansiyeli taşımak için ideal bir araçtır. Fiziksel set, bilgisayar işlem akışının motifleri ile tasarlanmış ve bu da kodlama başlangıç seviyesindeki kullanıcıların hesaplama düşünce kavramlarını sezgisel olarak anlamasını sağlamıştır. Kullanıcılar tarafından seçilen modüle dayanarak, uygulama çeşitli kodlama dersleri, öneriler ve zorluklar sunar.

Acorny, 2022'de A' Eğitim, Öğretim Yardımı ve Eğitim İçeriği Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratıcılıklara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre eden bu ödül, tatmin ve olumlu duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: SOYOUNG LEE & JAEYOUNG MYUNG
Görsel Kredileri: Main Image: Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #1 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #2 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #3 Product Designer JAEYOUNG MYUNG Image #4 Product Designer JAEYOUNG MYUNG, UX Designer SOYOUNG LEE Video UX Designer SOYOUNG LEE
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Soyoung Lee Designer: Jaeyoung Myung
Proje Adı: Acorny
Proje Müşterisi: SOYOUNG LEE & JAEYOUNG MYUNG


Acorny IMG #2
Acorny IMG #3
Acorny IMG #4
Acorny IMG #5
Acorny IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun