Shijian Chuxin: Genç ve Edebi Bir Tasarımla Geleneksel Yeşil Çayı Yeniden Tanımlama

Longxiang Li'nin Ödüllü Çay Ambalaj Tasarımı

Longxiang Li, geleneksel yeşil çayı genç ve edebi bir tasarımla yeniden tanımlayarak piyasadaki diğer ürünlerden ayırt eden Shijian Chuxin adlı çay ambalaj tasarımını yarattı. Tasarım, Guizhou Ekolojik Çay Bahçesi, Kurbağa, Büyük Kırlangıç, Çay Toplayıcı gibi doğal ve mükemmel bir illüstrasyon tasarımı oluşturarak üretim alanının ekolojisini yansıtıyor ve hedef tüketici grubuna uygundur.

Shijian Chuxin, Guizhou ekolojik çay bahçeleri, kurbağalar, büyük kırlangıçlar, çay toplayıcılar, Chishui Nehri ve kırmızı kültür gibi yaratıcı unsurları kullanarak doğal ve mükemmel bir organik ekolojik insancıl dünya illüstrasyon tasarımı oluşturuyor. Bu tasarım, ürünün kişiliğini belirleyen benzersiz ve eşsiz bir görsel dil aracılığıyla, markayla mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.

Tasarımın gerçekleştirilmesi, beyaz özel kağıt kullanılarak ve illüstrasyonlarla basılarak gerçekleştirildi. Ambalaj kutusu, lazerle basılır ve sıcak damgalı altınla kaplanır. Ambalaj kutusunun boyutları 300mm X 120mm X H80mm'dir.

Shijian Chuxin, gençlere daha uygun bir ürün yaratma konusunda zorluklarla karşılaştı. Bu sorunu, farklı illüstrasyon tekniklerini ve illüstrasyonların kullanımını kullanarak çözdük. Bu, hedef tüketici grubuna uygunluk sağladı ve markanın satış noktasını gösterdi.

Shijian Chuxin, Çin tarzı illüstrasyonlarla marka kişiliğini vurgulama ve herkesin çay anlayışını vurgulama konusunda araştırma yaptı. Grafik tasarım, bu paket boyunca devam eder. Bu, geleneksel çay ambalaj tasarımından ayrılır ve hedef grup ürün pozisyonlamasına uyar. Bu, hem yeni hem de doğu cazibesi dolu ürünler sunar.

Shijian Chuxin, 2022'de A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Altın ödül kazandı. Altın A' Tasarım Ödülü, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtan, sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmellik sergileyen ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratılara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: jun li
Görsel Kredileri: jun li
Proje Ekibi Üyeleri: Longxiang Li
Proje Adı: Shijian Chuxin
Proje Müşterisi: jun li


Shijian Chuxin IMG #2
Shijian Chuxin IMG #3
Shijian Chuxin IMG #4
Shijian Chuxin IMG #5
Shijian Chuxin IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun