Rolling: Kişiye Özel Konfor Sunan Yenilikçi Yastık Tasarımı

Shanghai Isemood Health Technology Co., Ltd. Tarafından Tasarlanan Ödüllü Yastık

Rolling, kullanıcının vücut yapısına ve konfor ihtiyaçlarına göre ayarlanabilen bir yastık tasarımıdır. Bu yenilikçi tasarım, kişinin boyu, kilosu, kas ve kemik dağılımı gibi özelliklerini dikkate alarak en rahat uyku deneyimini sunmayı hedefler.

Rolling yastık, baş ve boyun konforunu sağlamak için altı bağımsız destek alanına sahip dağıtılmış bir tasarıma sahiptir. Farklı tür ve miktarlarda dolguların kullanıldığı altı alan, kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunar. Ayrıca, farklı vücut yapısına ve boyuna sahip kullanıcılar, gerektiği gibi yastığın yüksekliğini ayarlayabilirler. Esnek lateks parçacıklar, kullanıcıların uyku pozisyonlarına uyum sağlar.

Rolling yastık, esnek lateks parçacıklar, %95 beyaz kaz tüyü ve polyester fiberlerden yapılmıştır. Ortak entegre yastıklarla karşılaştırıldığında, başı ve boyunu etkin bir şekilde destekler, böylece omuzun yükünü hafifletir ve rahat uyku pozisyonlarını sağlar. Yapı, bağlantılı modüller tarafından oluşturulur, bu da iyi bir uyku için havalandırmayı kolaylaştırır.

Yastığın boyutları 410mm*670mm*60mm'dir. Tasarım ekibi, Baş Yaratıcı Direktör William Qian, Yaratıcı Direktör Alex Lin, Tasarım Direktörü Chenchen Zhou ve Kıdemli Ürün Müdürü Cici Tian'dan oluşmaktadır.

Kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına göre, yastık altı alana bölünmüştür ve bu alanlar, lateks parçacıklar, kaz tüyü veya antibakteriyel fiberlerin farklı miktarlarıyla doldurulmuştur. Modüler yapı sayesinde, kullanıcılar için serbest kombinasyonlar vardır ve ekstra işlem gerektirmeden kolayca değiştirilebilirler. Bu tür bir yastıkta uyumak, en iyi uyku deneyimini getirir.

Rolling yastık, kullanıcıların genellikle sırt üstü veya bir yanları üzerinde uyuma eğiliminde olmaları gerçeği göz önüne alınarak tasarlanmıştır. Beyin çukuru alanı, sırt üstü uyku pozisyonunu destekler. Servikal omurganın ön kavisinin yapısına dayanarak, yastık boyun kaslarını rahatlatmak, servikal omurganın fizyolojik eğrisini korumak ve geri kazanmak için bir servikal destek alanı gerektirir.

Orta derecede yumuşaklık ve yeterli destek arasındaki dengeyi sağlama zorluğu, yastığın tasarımını zorlaştırır. Bu hedefe ulaşmak için, farklı dolgu kombinasyonlarını kullanır. Ayrıca, değiştirme kolaylığını da göz önünde bulundurur. Modüller, ergonomik bir şekilde birleştirilmiştir, böylece kullanıcılar onları sökmeden değiştirebilirler.

Rolling, 2022'de A' Mobilya Tasarım Ödülü'nde Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Tasarım Ödülü, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereklilikleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu tasarımlar, tatmin ve olumlu duygular sağlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Shanghai ISEMOOD Health Technology Co., Ltd.
Görsel Kredileri: Shanghai ISEMOOD Health Technology Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Chief Creative Officer: William Qian Creative Director: Alex Lin Design Director: Chenchen Zhou Senior Product Manager: Cici Tian
Proje Adı: Rolling
Proje Müşterisi: Shanghai ISEMOOD Health Technology Co., Ltd.


Rolling IMG #2
Rolling IMG #3
Rolling IMG #4
Rolling IMG #5
Rolling IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun