Yenilikçi Tasarım: "Strong Tiger"

Tiger Pan'ın Çinli Baijiu Ambalaj Tasarımı

Samuray zırhlarından ilham alan Tiger Pan, Çin zodyak takvimine göre 2022'nin kaplan yılına özel bir tasarım yarattı. Bu tasarım, Çin'in önde gelen içki markalarından NiuLanShan'ın yıllık sınırlı edisyonunu temsil ediyor.

Tiger Pan, Japon Savaş Devletleri Dönemi'nde Takeda Shingen'in samuray kaskından ilham alarak, yüz yıllık Erguotou'yu temsil eden kaplan başını bir savaştan dönen samurayın tükürüklü bir görüntüsü olarak tasarladı. Kask ve kaplan başı arasındaki benzerlikleri kullanarak, onu soyut bir tasarıma dönüştürdüler. Vücudun keskin düz çizgisi, sert bir iskeleti ve bir kaplanın taviz vermeyen ruhunu ifade eder; NiuLanShan'ın eğilmez bir tutumu.

Çinlilerin zodyak takvimine olan sevgisi büyük. NiuLanShan, Çin'in önde gelen içki markalarından biri. 2022 yılı Çin zodyak takvimine göre bir Kaplan yılıdır, bu da özellikle önemli bir yıldır, bu nedenle, Niulanshan - Öküz Yılı'nın ardından Kaplan Yılı sınırlı bir edisyonu piyasaya sürüldü.

Bu tasarımın cam materyali, genellikle seramikte paketlenen rakip markalardan Çinli Baijiu'yu ayırt eder. Camda şişelenmiş, yüzeyde parlaklık ve doku yükseltilmiştir. Renk baskısının ve sayının sıkı kontrolü, ürünün kalitesinin iyi bir şekilde sergilenmesini sağlar.

Tasarımın teknik özellikleri şunlardır: Genişlik 71.5mm x derinlik 92.5mm x yükseklik 393mm. Tasarımın etiketleri şunları içerir: Çinli Baijiu, Kaligrafi, Şişe, Yüksek Son, Tiger Pan.

Tasarımın etkileşimi, tüketicinin ideal bir ürün aramak için harcadığı çabayı nasıl tasarruf edeceği bu durumun anahtar zorluğudur. Ayırt edici bir sembol, parlak bir renk, bilginin açık bir düzeni ve paketin birleşik seri sistemi, Wellmind'in sorunu çözmesine yardımcı olur, burada tüketiciler ürünleri uzaktan tanıyabilir ve alabilirler.

Proje 2 ay sürdü, Shenzhen'de tasarlandı ve Pekin'de üretildi. Tasarımın altında yatan araştırma, Çinlilerin zodyak takvimine olan büyük sevgisidir. NiuLanShan, Çin'in önde gelen içki markalarından biridir. 2022 yılı Çin zodyak takvimine göre bir Kaplan yılıdır, bu da özellikle önemli bir yıldır, bu nedenle, Niulanshan - Öküz Yılı'nın ardından Kaplan Yılı sınırlı bir edisyonu piyasaya sürüldü. Kask ve kaplan başı arasındaki benzerlikleri kullanarak, onu soyut bir tasarıma dönüştürdüler.

Yaratıcı Direktör: Tiger Pan Grafik Tasarım: Xuedan Xia Grafik Tasarım: Zhiyi Jiang Görüntü Düzenleme: Kelin Tan Görüntü Düzenleme: Chao Ma Teknik Yönetim: Zhangkun Xie

Bu tasarım, prestijli A' Tasarım Ödülü'nün kazananıdır. 2022'de A' Ambalaj Tasarım Ödülü'nde Bronz kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü: Sanat, bilim, tasarım ve teknolojide en iyi uygulamaları içeren, yaratıcı beceri ve kaynak kullanımını doğrulayan olağanüstü ve yaratıcı derecede dahiyane tasarımlara verilir. Güçlü teknik ve yaratıcı beceriler sergiler ve yaşam kalitesine katkıda bulunur, dünyayı daha iyi bir yer haline getirir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: TIGER PAN
Görsel Kredileri: Image #No 1: Photographer Kelin Tan Image #No 2: Photographer Kelin Tan Image #No 3: Photographer Kelin Tan Image #No 4: Photographer Kelin Tan Image #No 5: Photographer Kelin Tan
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director: Tiger Pan Graphic Design: Xuedan Xia Graphic Design: Zhiyi Jiang Image Editing: Kelin Tan Image Editing: Chao Ma Technical Direction: Zhangkun Xie
Proje Adı: Strong Tiger
Proje Müşterisi: TIGER PAN


Strong Tiger IMG #2
Strong Tiger IMG #3
Strong Tiger IMG #4
Strong Tiger IMG #5
Strong Tiger IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun