Linnikov Agency'nin Iguana Enerji İçeceği Ambalaj Tasarımı

Doğadan İlham Alan, Özgün ve Patlayıcı Bir Tasarım

Linnikov Agency tarafından tasarlanan Iguana enerji içeceği ambalajı, doğadan ilham alarak, ürünün doğal içeriklerini ve patlayıcı enerjisini yansıtan özgün bir tasarım sunuyor.

Iguana enerji içeceği ambalajının tasarımında, ürünün adı ve doğal içeriklerinden ilham alınmış. Doğal görüntülerin kullanıldığı tasarımda, iguana derisini taklit eden bir kavanoz gösteriliyor. Derinin rengi, içeceğin tadına bağlı olarak değişiyor. Özgün tat için yeşil deri, tropikal lezzet için turuncu/altın ve kırmızı meyveler için kırmızı deri tercih edilmiş. Derideki patlayıcı çizikler, doğanın verebileceği güç ve patlayıcı etkiyi hissettiriyor.

Iguana enerji içeceğinin bileşimi mükemmel bir şekilde dengelenmiştir. Tüm bileşenler birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar ve enerjik bir etki yaratır. Iguana'nın üretiminde kullanılan tüm içerikler doğaldır ve canlandırıcı patlayıcı enerji ve gücün tadını verir!

Tasarımlar, alüminyum üzerine basılır ve ardından bir kutuya dönüştürülür. Ürünün özgün tasarımı, rafta dikkat çekmesini sağlar. Proje, 2021 yılının Mart ayında Lviv'de başlamış ve Ekim 2021'de Lviv'de sona ermiştir.

Müşteri, Iguana adıyla gelmişti. Ajansımızın üç formda bir güç bankası tasarımını geliştirmesi gerekiyordu. Daha basit ve özlü birkaç seçenek sunuldu. Ve hemen ilk seçenek, deri formunda, bir iguana derisi formunda tasarlandı. Bu fikir kendi başına ortaya çıktı. Daha büyük bir tezahür ve kimlik için, bankada çizikler yapılması istendi. Bu çizikler, güç, enerji hissi verir. Yazı, çiziklerin doğasında önerildi, böylece stil sağlam olacaktı. Yazının siyah-beyaz kontrastı ve parlak renkli deri, yazının iyi bir şekilde öne çıkmasını sağlar. Kavanozdaki derinin rengi, lezzet türüne bağlı olarak önerildi. Toplamda üç tane var.

İguana'yı modellemek ve deriyi seçmek gerekiyordu. Iguana Energy'nin bileşimi mükemmel bir şekilde dengelenmiştir. Tüm bileşenler birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar, enerji etkisi yaratır. Daha basit ve özlü birkaç seçenek sunuldu. Ancak ilk seçenek, deri formunda, iguana derisi formunda tasarlandı. Bu fikir sadece bir şekilde ortaya çıktı. Tasarım (ölçeklerin arka planı, çizikler) ve marka adı iç içe geçmiş ve birbirini güçlendiriyor. Daha büyük bir kimlik tezahürü için, bankada çizikler yapılması istendi. Bu çizikler, güç, enerji ve neşe hissi verir.

Bu Tasarım, 2022'de A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Gümüş A' Tasarım Ödülü: Üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çeken tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileriyle hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyede mükemmellik sergiler ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Dmytro Lynnyk
Görsel Kredileri: Dmytro Lynnyk
Proje Ekibi Üyeleri: Art-Director and graphic designer: Lynnyk Dmytro Designer 3D: Alexey Avduevsky
Proje Adı: Iguana
Proje Müşterisi: Dmytro Lynnyk


Iguana IMG #2
Iguana IMG #3
Iguana IMG #4
Iguana IMG #5
Iguana IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun