Multifonksiyonel Ayna: Modern Estetik ve Pratiklik Bir Arada

Ping an Xue'nin Tasarladığı Çok Amaçlı Ayna, Küçük Alanlarda Büyük Çözümler Sunuyor

Multifonksiyonel Ayna, bir kaplama askılığı, bir giyinme aynası, bir ayakkabı aynası ve bir depolama tepsisi olmak üzere dört birimi bir araya getirerek, giyinme aynalarının ayakkabıları yansıtamama sorununu ve küçük alanlarda daha fazla mobilya için yer olmamasını etkili bir şekilde çözüyor.

Ping an Xue'nin tasarladığı Multifonksiyonel Ayna, insanların yaşam alışkanlıklarına göre tasarlanmış ve "daha az, daha çoktur" prensibine dayanıyor. Bu çok amaçlı ayna, insanlara her gün kolayca başa çıkabilecekleri bir çözüm sunuyor. Modern estetiğe uygun basit bir geometrik tasarıma sahip olan bu ayna, yapısı basit, vidaları az ve montajı kolaydır. Açısı ayarlanabilir depolama tepsisi, küçük bir ayna olarak da işlev görür.

Multifonksiyonel Ayna, 490mm x 250mm x 1650mm ölçülerinde olup, taşıma hacmini azaltmak için düz panel sökülebilir ambalaj kullanır. Piyasadaki çoğu ayna, form ve işlev açısından basittir. Boyut ve açı tarafından sınırlı olan çoğu ayna, kullanıcıların ayakkabılarını kontrol etmelerine yardımcı olamaz. Ekstra bir kaplama askılığı, küçük bir alanda ekstra alan kaplar. Aynalar, kaplama askıları, ayarlanabilir tepsiler ve ayakkabı aynalarını birleştirerek, çok fonksiyonlu ayna yukarıda belirtilen sorunları çözer ve küçük alanlar için bir çözüm sunar.

Çok fonksiyonlu aynanın en önemli özelliği tepsi kısmıdır. En basit yay tokasını kullanarak paletin dönme sorununu çözüyoruz ve ürünün ağırlık merkezi üst kısımdadır. Devrilmesini önlemek için daha yüksek yoğunlukta bir kayın ağacını ahşap taban olarak seçtik ve bir devrilme önleyici parça ekledik.

Çok fonksiyonlu ayna, modern bir dokunuşa sahip temiz, basit bir görünüme sahiptir. Geometrik şekilli kancalar ve üst ayna, bir kaplama askılığı ile bir ayna olarak işlev görür. Orta kısımdaki depolama tepsisi, anahtarlar, saatler ve gözlükler için mükemmel bir yer sunar. Ayarlanabilir tasarımı ve alt kısmında bir ayna ile tepsi, tamamlayıcı bir ayna olarak işlev görür. Aynayı, büyük, tam boy bir ayna için üst ayna ile aynı hizada ayarlayın veya ayakkabı denemek için aşağıya doğru ayarlayın.

Bu tasarım, 2022'de A' Mobilya Tasarım Ödülü'nün Altın ödülünü kazandı. Altın A' Tasarım Ödülü: Harika, olağanüstü ve trend belirleyici yaratıcılıklara, tasarımcının dehasını ve bilgeliğini yansıtanlara verilir. Sanatı, bilimi, tasarımı ve teknolojiyi ilerleten, olağanüstü mükemmeliyeti temsil eden ve arzu edilen özellikleriyle dünyayı önemli ölçüde etkileyen saygın ürünler ve parlak fikirlerdir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD
Görsel Kredileri: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD
Proje Ekibi Üyeleri: Ping an Xue Chao yang Li Ting ting Sun
Proje Adı: Multifunction
Proje Müşterisi: ZIEL HOME FURNISHING TECHNOLOGY CO.,LTD


Multifunction IMG #2
Multifunction IMG #3
Multifunction IMG #4
Multifunction IMG #5
Multifunction IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun