Geleceğin Yansıması: Novae Restoran

Another Tales Studio'nun Yenilikçi ve Modern Yaklaşımı

Geleceğin hayal gücüne dayalı bir restoran konsepti olan Novae, modern ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekiyor. Another Tales Studio, bu projede geleceğin öğelerini kullanarak benzersiz bir atmosfer yaratıyor.

Another Tales Studio, modern insanların geleceğe dair hayal gücüyle sıklıkla ilişkilendirilen unsurları, yani daireleri, eğrileri, yansıtıcı tavanları ve izleri, mekanda daha sezgisel gelecek sahneleri ve ambiyans yaratmak için kullanıyor. Novae, çağdaş bir füzyon yemek konsepti sunarken, iç mekanı keskin, benzersiz ve gelenek dışı bir markanın özelliklerini yansıtacak şekilde tasarlandı. Bu fikir, güçlü beyaz aksanların, ışıkla kısmen dolu pürüzsüz hatların, dalgalı paslanmaz çelik ve aynaların kullanılmasıyla destekleniyor.

Restoranın iç mekanı, temiz ve şık malzeme paletiyle karakterize ediliyor. Beyaz sprey boya, dalgalı paslanmaz çelik, ayna bir araya getirilerek geleceğe yönelik bir ortam oluşturuluyor. Işıklarla dolu güçlü beyaz aksanlara sahip yüzen kabin oturma alanı öne çıkıyor. Proje alanı 346 metrekare olarak belirtilmiştir.

Novae, füzyon yemekler sunan restoran bölümü ve sindirimi kolaylaştıran kokteyller ve kahverengi içkiler sunan lounge bölümü olmak üzere iki farklı atmosfere sahip bölümle hizmet veriyor. Bu iki bölüm, bir ayna illüzyon tüneli ile birbirine bağlanıyor. Bu proje, 2020 yılında Malezya'nın Selangor eyaletindeki Petaling Jaya'da tamamlandı.

Projenin ana araştırması, geleceğe dair bir bakış sunmak üzerine odaklandı. İnsanoğlunun geleceğe dair hayal gücü her zaman mega imajlarla, yani evren, gök cisimleri ve zamanın izi ile bağlantılı olmuştur. "Gelecek" asla gelmeyecek bir zaman kavramıdır. Teknoloji ve geleceğe dair tüm hayal gücümüz, bir dizi sahne ile oluşur.

Novae, prestijli A' Design Ödülü'nün gümüş ödülünü kazandı. Gümüş A' Design Ödülü, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve harika sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır, mükemmel bir seviyeyi gösterir ve olumlu duygular, hayret ve merak uyandırır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Another Tales Studio
Görsel Kredileri: Another Tales Studio
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Mon Lim
Proje Adı: Novae
Proje Müşterisi: Another Tales Studio


Novae IMG #2
Novae IMG #3
Novae IMG #4
Novae IMG #5
Novae IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun