Amerika'nın Kalbi: Lampo Leong'un Havadan Fotoğraf Projesi

Amerika'nın Orta Batı'sının Karla Kaplı Tarlalarını ve Yollarını Kutlayan Özgün Bir Perspektif

Amerika'nın kalbi, Amerika'nın Orta Batı'sına iniş yapan bir ticari uçaktan çekilen havadan fotoğrafların bir serisidir. Bu fotoğraflar, karla kaplı mısır tarlaları ve yolların geometrik soyut desenlerini eşsiz bir perspektiften yakalar ve Amerika'nın kalbine canlılık katan dinamik enerjileri kutlar.

Lampo Leong, Amerika'nın Orta Batı'sının karla kaplı manzaralarından esinlenerek bu havadan fotoğraf projesini oluşturmuştur. Bu proje, iniş anında ticari bir uçakta çekilen havadan fotoğrafların bir serisidir. Amerika'nın kalbi, Amerika'nın Orta Batı'sının karla kaplı mısır tarlaları ve yollarının geometrik soyut desenlerini yakalar. Bu eşsiz perspektif, Amerika'nın kalbine canlılık katan dinamik enerjileri kutlar.

Leong, bu fotoğrafları çekerken ticari bir uçakta iniş anını kullanmıştır. Bu teknik, Amerika'nın Orta Batı'sının karla kaplı manzaralarını eşsiz bir perspektiften yakalamasını sağlamıştır. Bu fotoğrafların yüksek çözünürlüklü dosyaları, sergi ve yayın için farklı boyutlarda basılabilmektedir.

Leong, bu proje için "havadan fotoğrafçılık", "Amerika'nın kalbi", "nostaljik his" ve "anavatan" gibi anahtar kelimeler kullanmıştır. Bu anahtar kelimeler, projenin özünü ve Leong'un bu fotoğraflarla neyi ifade etmek istediğini özetler. Bu dijital dosyalar, büyük ölçekte basılabilmektedir.

Proje, 2019'da başlamış ve aynı yıl Amerika'nın Orta Batı'sında tamamlanmıştır. Bu, Amerika'nın Orta Batı'sının ruhunu keşfeden bir havadan fotoğraf projesidir. Leong, bu projeyi gerçekleştirirken iniş anında ticari bir uçakta havadan fotoğrafçılık kullanmanın yaratıcı, teknik ve araştırma zorluklarını aşmıştır.

Amerika'nın Kalbi, 2022'de A' Photography and Photo Manipulation Design Award'da Demir ödülünü kazanmıştır. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstriyel gereksinimleri karşılayan ve sektörün en iyi uygulamalarını entegre eden bu ödül, pozitif duygular sağlar ve daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunur.

Leong'un bu projedeki fotoğraflarının telif hakları 2020 yılında kendisine aittir. Bu fotoğraflar, Amerika'nın Orta Batı'sının karla kaplı mısır tarlaları ve yollarının geometrik soyut desenlerini eşsiz bir perspektiften yakalar ve Amerika'nın kalbine canlılık katan dinamik enerjileri kutlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Lampo Leong
Görsel Kredileri: Image #1: Photographer Lampo Leong, Size variable, 2020. Image #2: Photographer Lampo Leong, Size variable, 2020. Image #3: Photographer Lampo Leong, Size variable, 2020. Image #4: Photographer Lampo Leong, Size variable, 2020. Image #5: Photographer Lampo Leong, Size variable, 2020.
Proje Ekibi Üyeleri: Lampo Leong
Proje Adı: America Heartland
Proje Müşterisi: Lampo Leong


America Heartland IMG #2
America Heartland IMG #3
America Heartland IMG #4
America Heartland IMG #5
America Heartland IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun