Yoyic Huojunpaopao: Canlı Probiyotikli Gazlı İçeceklerin Yeni Nesli

Tingting Wang'ın Tasarladığı Yoyic Huojunpaopao, Sağlıklı ve Lezzetli Bir Deneyim Sunuyor

Yoyic Huojunpaopao, canlı probiyotiklerle zenginleştirilmiş bir gazlı içecek olarak, sağlıklı ve lezzetli bir deneyim sunuyor. Tasarımı, genç hedef kitlenin sağlık arayışını estetik bir şekilde yansıtıyor.

Çin'de gazlı içeceklerin popülerliği artıyor, ancak probiyotik gazlı içecekler konusunda çok sınırlı seçenekler bulunuyor. Bu durumu bir adım öteye taşımak için, Tingting Wang ve ekibi, yepyeni bir ürün olan huojunpaopao'yu tasarladılar. Bu içecek, adından da anlaşılacağı gibi, canlı probiyotikler içeriyor. Gazlı laktik asit bakterileri ve canlı probiyotiklerin düşük şeker ve sıfır yağ ile birleşimi, içeceği canlandırıcı ve ferahlatıcı hale getiriyor. Huojunpaopao, aynı zamanda yoyic markasını temsil ediyor ve ikonik bir marka imajı oluşturuyor.

Yoyic huojunpaopao, dünyanın ilk canlı probiyotik gazlı içeceği olarak öne çıkıyor. Ürünün içindeki tercih edilen Danimarka yüksek canlı probiyotiklerin aktivitesini korumak için soğuk zincir taşımacılık ve depolama seçildi. Bu, ürünün benzersiz özelliklerinden biri ve aynı zamanda tasarımın gücüdür.

Ürün, 388ml'lik PET bir şişede sunuluyor. Şişe, maksimum 64mm çapında ve 216mm yüksekliğinde. Camın dokusunu elde etmek için yüksek şeffaf PET malzemeler kullanıldı. Bu, ürünün teknik özelliklerini ve tasarımın nasıl gerçekleştirildiğini gösteriyor.

Tasarımın amacı, sağlıklı ve aynı zamanda heyecan verici bir ürün için tüketicinin yeni ihtiyaçlarını karşılamaktı. Hedef kitlesi, yeni heyecan verici deneyimler arayan, yeni şeyler denemeyi seven ve hayatı dolu dolu yaşamak isteyen ancak sağlık ve kaliteye dikkat etmeyi unutmayan kişiler. Ürün, bu ihtiyaçları sadece işlevsel bir açıdan değil, aynı zamanda ambalaj tasarımıyla duygusal bir şekilde de karşılamak üzere tasarlandı.

Yeni ve benzersiz bir ürün olan Huojunpaopao, geleneksel probiyotik içeceklerin özelliklerini gazlı içeceklerin heyecan verici kabarcıklı hissiyle birleştiriyor. Ana zorluk, canlı probiyotiklerin sağlıklı ve sindirim faydalarını, tasarıma bir gazlı dönüş veren cesur ve ferahlatıcı bir dil kullanarak iletmekti.

Yoyic Huojunpaopao, 2021'de A' Packaging Design Award'da Bronz Ödül kazandı. Bu ödül, sanat, bilim, tasarım ve teknoloji en iyi uygulamalarını içeren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı yetenekli tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Tingting Wang
Görsel Kredileri: Tingting Wang
Proje Ekibi Üyeleri: Lei Jiang, Jian Sun, Jun Yang, Jing Liang, Yong Zhang, Tingting Wang, Hua Xie, Xiaoyan Wang, Chengjie Ding, Chang Liu, Yincheng Liu
Proje Adı: Yoyic Huojunpaopao
Proje Müşterisi: Tingting Wang


Yoyic Huojunpaopao IMG #2
Yoyic Huojunpaopao IMG #3
Yoyic Huojunpaopao IMG #4
Yoyic Huojunpaopao IMG #5
Yoyic Huojunpaopao IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun