Rui Deng'in Özgün İllüstrasyonları: "Meyvelerle Kedi"

Doğa ile Uyumlu Bir Tasarım Anlayışı: Doğal Renkler ve Zarif Çizimler

Rui Deng'in "Meyvelerle Kedi" serisi illüstrasyonları, bir kurutulmuş meyve markasının ambalaj tasarımı için oluşturulmuştur. Deng, ürünün saf ve doğal özelliklerini vurgulamak için canlı renklerle kedilerin ve çeşitli meyvelerin oyun sahnelerini çizmiştir.

Çinli tasarımcı Rui Deng, bu illüstrasyon serisinde doğadan alınan renkleri ana renkler olarak kullanmış ve kedilerin meyvelerle birlikte oynadığı sahneleri çizmiştir. Deng, bu tasarımı gerçekleştirirken, doğadan alınan fotoğraflardan renkleri seçmek için cep telefonunun kamera fonksiyonunu ve çizim sürecinde Photoshop CC 2020 yazılımını kullanmıştır.

Deng'in bu tasarımı, doğalcılık konseptini benimserken, izleyicilere en rahat ve doğal hissi vermek amacıyla romantik duygularla, narin renklerle bu illüstrasyon serisini çizmiştir. 2020 yılı, herkes için zor bir yıl olduğu için Deng, bu tür çalışmalar aracılığıyla insanların kalplerini rahatlatmayı umuyor.

Tasarım sürecinde Deng, çeşitli zorluklarla karşılaştı. İllüstrasyonları çizerken, fotoğraftan alınan rengin resmin ana fikrini iyi bir şekilde temsil edemediğini buldu. Bu nedenle renk seçiminde, rengi doygunlaştırdı. Resmin kompozisyonu: resmin içeriğinin seçimi, birçok farklı tür denendi ve sonunda zeki bir kedi ana karakter olarak seçildi. Çizim stili: stil üzerinde geniş bir yelpazede küçük taslaklar da denendi ve sonunda mevcut stil seçildi.

Deng'in "Meyvelerle Kedi" serisi illüstrasyonları, izleyicilere en rahat ve doğal hissi vermek amacıyla romantik duygularla, narin renklerle çizilmiştir. Bu tasarım, 2021'de A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Bu ödül, güçlü teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal becerisi ile hayranlık uyandıran, mükemmel düzeyde bir başarı gösteren ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara verilir.

Çinli tasarımcı Rui Deng'in "Meyvelerle Kedi" serisi illüstrasyonları, doğadan alınan renklerle çizilmiş ve bir kurutulmuş meyve markasının ambalaj tasarımı için oluşturulmuştur. Bu tasarım, izleyicilere en rahat ve doğal hissi vermek amacıyla romantik duygularla, narin renklerle çizilmiştir. Deng'in bu özgün tasarımı, 2021'de A' Grafik, İllüstrasyon ve Görsel İletişim Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Rui Deng
Görsel Kredileri: Image #1-5:Illustrator,Rui Deng,2020.
Proje Ekibi Üyeleri: Chao Yang
Proje Adı: Cat With Fruits
Proje Müşterisi: Rui Deng


Cat With Fruits IMG #2
Cat With Fruits IMG #3
Cat With Fruits IMG #4
Cat With Fruits IMG #5
Cat With Fruits IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun