Modern Krallık: Te-Chih Lo'nun Sıra Dışı Tasarım Anlayışı

Modern ve Lüks Bir Yaşam Alanı Yaratma Sanatı

Te-Chih Lo'nun "Modern Krallık" isimli tasarımı, modern lüksün siyah, beyaz ve gri renklerle vurgulandığı zarif bir mekansal ton oluşturuyor. Tasarımcı, yaşamın tadını, huzurlu bir zihin durumunu ve çizgilerin ritmini değerlendiriyor.

Modern Krallık, son derece modern işçilik ve becerilerle lüksün güzelliğini dekonstrüe ederken, koyu renklerin mekansal huzuru yaratmasını sağlıyor. Her adımda farklı görüşler sunarak, dinamik ve statik arasında farklı gözlemler yaşanmasına olanak sağlıyor.

Tasarımın eşsiz özellikleri arasında yaşamın tadını, huzurlu bir zihin durumu ve çizgilerin ritmini değerlendiren tasarımcının değerleri bulunuyor. Genel alanın temizliği ve özlülüğü, modern sadeliği gösterirken, tasarımcının zeki düşünceleri her ince detayda görülebilir.

Modern konturlar arasında karıştırılan zenginlik, toz kaplamalı ithal karolar, Lotos sıva ile ahşap geometrik formlar ve metalik kalıplama ile birlikte kontrast siyah ve beyaz çizgileri içerir. Bu, belirgin katmanlarla birkaç soğuk ve sert elementi gösterir.

Proje 66.1 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Tasarımın etiketleri arasında "Konut", "Ev", "İç Tasarım", "Mekan", "Ev" bulunuyor. Tasarım ekibi üyeleri arasında Te-Chih Lo ve Jia-Ru Chen bulunuyor.

Tasarımın rahat bir yaşam alanı oluşturmak için ev sahiplerinin yaşam deneyimlerini ve yaşam detaylarını dikkatlice gözlemlediği ve iç ihtiyaçlarına dikkatle dinlediği belirtiliyor. Çağdaş yaşam alanı sınırlı olsa da, ruhun genişlemesi nedeniyle mevcut alan genişletilebilir, böylece ruhun dinlenebileceği bir yer bulunabilir ve yaşam yerleşebilir.

Proje, Mayıs 2020'de Yeni Taipei Şehri, Tayvan'da tamamlandı. Tasarımın altında yatan araştırma, asil demir parçaları, zarif taş malzemeleri ve ahşap formların etkileşime girerek zengin görsel katmanlar oluşturduğunu belirtiyor.

Tasarım, 2021'de A' İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı Ödülü'nde Bronz kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyimi ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olağanüstü ve yaratıcıca dâhiyane tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Te-Chih Lo
Görsel Kredileri: Te-Chih Lo
Proje Ekibi Üyeleri: Designer: Te-Chih Lo Designer: Jia-Ru Chen
Proje Adı: Modern Kingdom
Proje Müşterisi: Te-Chih Lo


Modern Kingdom IMG #2
Modern Kingdom IMG #3
Modern Kingdom IMG #4
Modern Kingdom IMG #5
Modern Kingdom IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun