Bir Yüzyılı Aşkın Süreçte Kuocheng Real Estate Co., Ltd Tarafından Tasarlanan "Beyond 100 Years"

Özgün ve Konforlu Yaşam Alanı: Kaohsiung Limanı'nın Panoramik Manzarası Eşliğinde

Kaohsiung Yawan Gelişim Bölgesi'nde yer alan bu proje, liman ve hızla gelişen ticari şehir yaşamının modern tasarım yöntemleriyle birleştiği bir konsept sunuyor. Projenin konumu, Dagang'ın panoramik manzarasını sunuyor.

Projenin tasarım konsepti, genç aileler gibi belirli pazarlara uyum sağlamak için konforlu, özgün ve zarif bir yaşam atmosferi oluşturmayı hedefliyor. Mimarlık ve iç tasarım için benzersiz bir ton belirlerken, diğer yakındaki konutlardan ayrışıyor. Alanın odak noktası, konforun yüksek seviyede sağlanmasıdır, aynı zamanda sakinlerin günlük yaşamını kolaylaştıracak şekilde basitlik ve esneklik korunmuştur.

İç mekan genel alanları için ilginç mimari cephe konseptleri düşünülmüştür. Bu prensip, resepsiyon alanı ve lobi alanının içine uygulanmış ve iç peyzaj, büyük salonun tasarım dilini tamamlamak üzere iç mekana entegre edilmiştir. Denizi, zarif aksesuarlar ve el yapımı ürünler aracılığıyla yorumlayarak genel tasarım konseptini mükemmelleştirir.

Proje, doğanın güzelliği, geleneklerin güzelliği ve kültürün güzelliğini birleştirerek konforlu, zarif ve benzersiz bir konut oluşturur. Bölgenin özgünlüğü ve limanın özgünlüğü dikkate alınarak, zarif dekorasyon ve el yapımı sanat eserleri ile okyanus konseptini yansıtır.

İç mekanda, pencere ızgaralarının yorumlanması, çiçek ızgarasının tasarımını ilham vermiş ve dengeli ve simetrik tonlar ekleyerek, pencere panelleri aracılığıyla şehir manzarası ve siluetine kontur eklemiştir. Tüm alanlarda modern mobilyaların kullanımı, yerin geleneksel özelliğini temsil eden geleneksel dekorasyon renkleri ve mobilya desenlerine bir dokunuş sunar.

Proje, 2021 yılında Kaohsiung, Tayvan'da tamamlanacak. İç mekan ana tasarımcısı Jaya Ibrahim ve iç tasarım ekibi Jaya tarafından gerçekleştirilen bu tasarım, 2021'de A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özellikleri entegre etmek için saygı gösterirler, tatmin ve olumlu duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya için katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD
Görsel Kredileri: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD
Proje Ekibi Üyeleri: Interior main designer: Jaya Ibrahim Interior design team: Jaya
Proje Adı: Beyond 100 Years
Proje Müşterisi: KUOCHENG REAL ESTATE CO., LTD


Beyond 100 Years IMG #2
Beyond 100 Years IMG #3
Beyond 100 Years IMG #4
Beyond 100 Years IMG #5
Beyond 100 Years IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun