Alpine Ancient Trees: Çevreci ve Yenilikçi Çay Ambalajı Tasarımı

Xiaobin Li, Xingguo Li ve Shilin Huang'ın Doğayla Bütünleşen Tasarımı

Alpine Ancient Trees, çay dağının orijinal çevresinden ilham alarak doğaya ve gerçekliğe dönüşü savunan bir ambalaj tasarımıdır. Bu tasarım, çevreyi süslemek için masanın bir köşesinde küçük bir bonsai olarak yeniden kullanılabilen, çevre dostu ve geri dönüştürülebilir bir malzeme olan F-flüt corrugated kağıdı kullanır.

Xiaobin Li, Xingguo Li ve Shilin Huang tarafından tasarlanan Alpine Ancient Trees, çay dağının orijinal çevresinden ilham alarak doğaya ve gerçeğe dönüşü savunan bir ambalaj tasarımıdır. Tasarımın benzersiz özellikleri arasında, çay ağacının orijinal ekolojik manzarasının büyüme ortamını gösteren BC çukur corrugated kağıdının çay dağı şekli ve çay ağacının tabanı olarak hizmet vermesi bulunur.

Tasarımın dış kutusu, F-flüt corrugated kağıdı ile F-flüt tek yüz corrugated kağıdının laminasyonu ile birleştirilmiş ve bir şekle dönüştürülmüştür. Bu malzeme, çevreyi süslemek için masanın bir köşesinde küçük bir bonsai olarak yeniden kullanılabilir. Tüm ambalaj malzemesi çevre dostu ve geri dönüştürülebilir.

Tasarımın teknik özellikleri arasında, corrugated çay kutusunun dış boyutunun 284 mm×226 mm×94 mm, çay dağı hattı için kağıt oyma iç yapısının ve çay Tuo boyutunun 72 mm×72 mm×50 mm olması bulunur. Tasarımın etiketleri arasında Geri Dönüşüm, Çay, Corrugated, Degradable ve Gıda bulunur.

Alpine Ancient Trees tasarımı, Guangxi Liabaoju Çay Şirketi tarafından tescillidir ve bu paketin ticari marka yorumlama hakkını saklı tutar. Tasarım, 2021'de A' Ambalaj Tasarım Ödülü'nde Gümüş ödül kazanmıştır. Bu ödül, mükemmel uzmanlık ve yenilik gösteren, güçlü teknik özelliklere ve harika sanatsal becerilere sahip olan, mükemmel bir seviyede mükemmeliyet sergileyen ve olumlu duygular, hayranlık ve merak uyandıran tasarımlara verilir.

Alpine Ancient Trees, çevreci ve yenilikçi bir çay ambalajı tasarımıdır. Bu tasarım, çevreyi süslemek için masanın bir köşesinde küçük bir bonsai olarak yeniden kullanılabilen, çevre dostu ve geri dönüştürülebilir bir malzeme olan F-flüt corrugated kağıdı kullanır. Tasarımın dış kutusu, F-flüt corrugated kağıdı ile F-flüt tek yüz corrugated kağıdının laminasyonu ile birleştirilmiş ve bir şekle dönüştürülmüştür. Bu malzeme, çevreyi süslemek için masanın bir köşesinde küçük bir bonsai olarak yeniden kullanılabilir. Tüm ambalaj malzemesi çevre dostu ve geri dönüştürülebilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Alpine Ancient Trees
Görsel Kredileri: Main image is Image #1,Photographer Xiaobin Li,designer:Xingguo Li,Packaging structure design:Shilin Huang 2019.
Proje Ekibi Üyeleri: Designer:Xingguo Li Photographer:Xiaobin Li Packaging structure design:Shilin Huang
Proje Adı: Alpine Ancient Trees
Proje Müşterisi: Alpine Ancient Trees


Alpine Ancient Trees IMG #2
Alpine Ancient Trees IMG #3
Alpine Ancient Trees IMG #4
Alpine Ancient Trees IMG #5
Alpine Ancient Trees IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun