PowerBeat M Serisi: Yaşam Kurtaran Yenilikçi AED Tasarımı

Li Xiang, Xia Bin ve She Botao'nun Akıllı Telefon Kadar Taşınabilir AED'si

Kalp durmasında hayat kurtaran dakikalar: PowerBeat M Serisi, AED kullanımını dönüştürüyor.

Kalp durması anında her saniye hayati önem taşır. PowerBeat M serisi, ani kalp durması vakalarında "altın 4 dakika" içinde hastalara canlandırma şansı sunmayı hedefliyor. Akıllı telefon kadar taşınabilir olacak şekilde tasarlanan PowerBeat M serisi, AED'nin etkin hareketliliğini sağlayarak paradigmayı "insanların AED'yi araması"ndan "AED'nin kişiye ulaşması"na kaydırıyor ve AED acil müdahalelerinin verimliliğini ve kapsamını önemli ölçüde artırıyor.

PowerBeat M Serisi, kompakt, hafif, güvenilir ve sağlam bir taşınabilir yarı otomatik dış defibrilatör olarak öne çıkıyor. Akıllı telefon boyutlarında ve sadece 0.7kg ağırlığında olan bu cihaz, geleneksel AED'lerin terapötik etkilerini aynı şekilde sağlarken taşınabilirliği ve hareketliliği kolaylaştırıyor. Geleneksel olarak AED'lerin duvarlara sabitlenmiş şekilde konumlandırılması yaklaşımını devrim niteliğinde değiştirerek, ani kalp durması hastalarına her yerde ve her zaman etkin acil yardım sağlıyor.

PowerBeat M Serisi, ViVest tarafından geliştirilen özel Tiny Combine™ teknolojisi sayesinde, geleneksel boyutlu AED'lerin terapötik etkilerini aynı şekilde sağlarken boyutunu küçültüyor. Yüksek performanslı, çevre dostu termoplastik malzemelerin kullanımı, mükemmel darbe direnci, ısı direnci ve alev geciktiriciliği sağlıyor. Cihaz, toz ve suya karşı IP65 derecesine sahip olup, geri dönüşüm ve bozunabilirliği kolaylaştırarak ekolojik dengeyi teşvik ediyor.

Boyut: 53±3mm(Y)*86±3mm(G)*150±3mm(U) Ağırlık: sadece 0.7 kg Kompakt tasarım, AED'yi daha hafif ve küçük hale getirerek, ağırlığını geleneksel AED'lere göre 2/3 oranında ve hacmini 3/4 oranında azaltıyor ve bir akıllı telefon kadar taşınabilir hale getiriyor.

PowerBeat M Serisi, taşınabilirlik ve hareketlilik açısından verimli, etkin acil yardım sağlayan, tanıması ve kullanımı kolay, düşük enerjili defibrilasyon, merkezi yönetim, dayanıklı ve çevre dostu bir yarı otomatik dış defibrilatör olarak tanımlanıyor.

Li Xiang, Xia Bin ve She Botao tarafından geliştirilen bu cihaz, sadece 0.7kg ağırlığında ve bir akıllı telefon kadar büyüklükte olup, taşınabilirliği ve hareketliliği kolaylaştırarak, ani kalp durması hastalarına her yerde ve her zaman etkin acil yardım sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve tek dokunuşla defibrilasyon fonksiyonları sayesinde, profesyonel olmayan kullanıcılar için bile kullanımı kolaydır.

ViVest Medical Technology Co., Ltd. tarafından geliştirilen PowerBeat M Serisi, 2024 yılında A' Medical Devices and Medical Equipment Design Award'da Demir ödülüne layık görüldü. Demir A' Design Award, profesyonel ve endüstriyel gereksinimleri karşılayan, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilen bir ödüldür. Endüstri en iyi uygulamalarını entegre etme ve yetkin teknik özellikler sunma konusunda saygı gören bu ödül, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye katkıda bulunan eserlere veriliyor.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: ViVest Medical Technology Co., Ltd.
Görsel Kredileri: ViVest Medical Technology Co., Ltd.
Proje Ekibi Üyeleri: Li Xiang, Xia Bin, She Botao
Proje Adı: PowerBeat M Series
Proje Müşterisi: ViVest Medical Technology Co., Ltd.


PowerBeat M Series IMG #2
PowerBeat M Series IMG #3
PowerBeat M Series IMG #4
PowerBeat M Series IMG #5
PowerBeat M Series IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun