Siviano: İtalyan Şarabının Modern ve Taze Yüzü

Valerii Sumilov, İtalyan Şarabı Siviano'nun Ambalaj Tasarımında Geleneksel ve Moderni Buluşturuyor

Valerii Sumilov, İtalyan şarabı Siviano'nun ambalaj tasarımında, geleneksel İtalyan şarap ambalajlarının genel çizgilerini modern ve taze bir hisle harmanlıyor. Bu tasarım, her damlasında benzersiz İtalyan ruhunu taşıyan Siviano'nun hafif ve zarif hissini yansıtan bütünlüklü bir imaj yaratma görevini üstleniyor.

Sumilov'un tasarımı, minimalistik ve sıkı bir merkezi parça ile başlıyor. Bu parça, etiketin üst kısmında yer alan daha ifade gücü yüksek unsurlar için bir tür temel oluşturuyor. Bu unsurlar, ambalajın genel kompozisyonuna modern ve taze bir his katıyor.

Tasarımın benzersiz özelliklerinden biri de etiketin özgün formu. Sanatsal bir şekilde karmaşık bir şekilde kesilmiş olan etiket, üreticinin markasına dikkat çekiyor ve ürünün statüsünü artırıyor. Bu, tüketicinin dikkatini çeken ve ürünün raflarda klasik İtalyan şaraplarının en sofistike bilirkişilerinin dikkatini çeken bir özellik.

Sumilov ve ekibi, bu tasarımı oluştururken, İtalyan şaraplarının sadece stil, ırk ve kısalıkla ilgili olmadığını, aynı zamanda bir ruh hali, bir atmosfer, özel bir "hissiyat" - his ve tutku ile ilgili olduğunu keşfetti. Bu, tasarımda yansıtmaya çalıştıkları şeydi.

Etiketin üretim süreci, belirli unsurları vurgulayan ve genel kompozisyonu daha ifade gücü yüksek hale getiren ilave baskı ve son baskı tekniklerini içeriyor. Bu tekniklerin kombinasyonu ve kullanımı, tüketicinin takdirini kazanacak ve ürün, raf üzerinde en sofistike İtalyan şarap bilirkişilerinin dikkatini çekecek.

Sumilov'un tasarımı, İtalya ve İtalya'nın her şeyiyle ilham alıyor: maskeli baloları, gizemleri, gizli toplulukları, klanları ve zengin kültürü. Tasarım, mistisizmi, gizemi ve kutsal arzuları yansıtmayı hedefliyor. Bu şarabı satın alan tüketici, ayrıcalıklı bir topluma, sadece seçilmiş birkaç kişi için olan bir gizli düzene giriş bileti satın alıyor. Etiket, orijinal karmaşık bir şekilde yapılmıştır. Vurgu, daha fazla dikkat çekmek için sağa kaydırılmıştır. Bu, tüm tasarım konseptine daha fazla estetik ve gizem katıyor.

Sumilov'un bu tasarımı, 2023 yılında prestijli A' Packaging Design Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, deneyimi ve yaratıcılığı teyit eden, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren olağanüstü ve yaratıcı derecede zeki tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Valerii Sumilov
Görsel Kredileri: Image #1 : Creator Valerii Sumilov / Visualizer Maxim Kulikov Image #2 : Creator Valerii Sumilov / Visualizer Maxim Kulikov Image #3 : Creator Valerii Sumilov / Visualizer Maxim Kulikov Image #4 : Creator Valerii Sumilov / Visualizer Maxim Kulikov Image #5 : Creator Valerii Sumilov / Visualizer Maxim Kulikov
Proje Ekibi Üyeleri: Creative & Design Director: Valerii Sumilov, Designer: Valerii Sumilov and Visualizer: Maxim Kulikov
Proje Adı: Siviano
Proje Müşterisi: Valerii Sumilov


Siviano IMG #2
Siviano IMG #3
Siviano IMG #4
Siviano IMG #5
Siviano IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun