Jelly Fresh: Rodrigo Chiaparini'nin Modern ve Premium Deniz Ürünleri Markası

Yenilikçi Bir Yaklaşımla Deniz Ürünlerine Yeni Bir Boyut Kazandıran Marka

Rodrigo Chiaparini'nin tasarladığı Jelly Fresh, modern ve premium bir çekiciliğe sahip bir tasarım oluşturma ilhamıyla ortaya çıktı. Özellikle tüm balık türlerinin hazırlanması için özel olarak oluşturulan bir dizi toz baharat serisi ile Jelly Fresh, mutfakta kullanımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Jelly Fresh, gazete çocuğunun figüründen esinlenerek taze balığı sarmak gibi eski bir alışkanlığı geri getiriyor. Üç farklı lezzet ve iki farklı ambalaj türüyle gelen Jelly Fresh, mutfakta kullanımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Tasarım, uygun malzemelerin kullanımını hedefleyen kutu maketlerinde sunulan ürünlerle teknik olarak gerçekleştirildi. Boyutlar konusunda bilgi veremeyiz çünkü bu bir kavramsal proje.

Yaratıcı Direktör ve Tasarımcı Rodrigo Chiaparini'nin yanı sıra Tasarım Asistanları Amanda Rodrigues ve Anna Balardin'in de katkılarıyla bu proje hayata geçirildi. İyi bir tasarımın her zaman izleyicinin dikkatini çektiği ve içerideki ürünün de kaliteli olması durumunda bu sürprizin arttığı belirtildi.

Proje, 2023 yılının Ocak ayında Sao Paulo'da başladı ve Şubat 2023'te tamamlandı. Proje, web siteleri ve tasarım bloglarında iyi karşılandı ve bugüne kadar ambalaj ve tasarım kitaplarında yayınlanma teklifleri aldı.

Projenin tasarım sürecinde, gazete çocuğunun fotoğrafının tipografi, düzen ve grafik unsurlarla birleştirilmesi, tüketiciyle bir bağlantı kurmayı ve markayı eğlenceli ve benzersiz bir şekilde sunmayı hedefliyor. Tasarım, diğer markaların ambalajlarından sıyrılmak için modern ve temiz bir öncülüğü takip ediyor. Ayrıca, proje renk paleti, ambalajların raflarda öne çıkmasını veya alıcıların merakını uyandırmasını sağlayabilir.

Jelly Fresh, 2023 yılında Gümüş A' Ambalaj Tasarım Ödülü'ne layık görüldü. Bu ödül, teknik özellikleri ve muhteşem sanatsal yetenekleri ile öne çıkan, mükemmel bir seviyede kalite ve yenilik gösteren tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: RODRIGO CHIAPARINI
Görsel Kredileri: RODRIGO CHIAPARINI
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director and Designer: Rodrigo Chiaparini Design Assistant: Amanda Rodrigues Design Assistant: Anna Balardin
Proje Adı: Jelly Fresh
Proje Müşterisi: RODRIGO CHIAPARINI


Jelly Fresh IMG #2
Jelly Fresh IMG #3
Jelly Fresh IMG #4
Jelly Fresh IMG #5
Jelly Fresh IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun