Schalcon Sky Universale Plus: İnovatif Lens Bakım Çözümü

Schalcon Spa'nın Patentli Tasarımı, Lens Bakımını Yeniden Tanımlıyor

Schalcon Spa tarafından tasarlanan ve patentli bir tasarıma sahip olan Schalcon Sky Universale Plus, lens bakımı için tam bir çözüm sunuyor. Bu yenilikçi tasarım, tüketicilere büyük bir yaşam tarzı faydası sağlıyor.

Schalcon Sky Universale Plus, ilk kez, lens kutusu tutucusunun, önünde oyulmuş heykelsi bir nişe yerleştirilmiş şeffaf şişenin bir uzantısı haline geldiği bu zekice ve ileri görüşlü patentli tasarımla karşımıza çıkıyor. Şişenin ve lens kutusunun pürüzsüz yuvarlak hatları, birbirine sorunsuzca kayan formların bir sürekliliğine izin verir. Bu çığır açan tasarım, ürün işlevselliğinin yeni bir kavramsallaştırılmasıyla karakterize edilir; hem şişeyi hem de lens kutusunu bir araya getirerek her iki elementi de sorunsuz bir şekilde birleştirir. Zarif tasarım, alanın en iyi şekilde kullanılmasını sağlar ve formun hafifliğini ve ağırlıksızlığını iletmektedir.

Patentli şişe tasarımı sayesinde, Schalcon Sky Universale Plus, lens bakımının tamamı için bir çözüm sunmaktadır. Tüketicilere yenilikçi bir yaşam tarzı faydası sunar, lens kutusu şişeye takılır ve tutucuya kolayca girip çıkar: kullanışlı, pratik ve ürünle birlikte taşımak için kolaydır. Bu zekice ve ileri görüşlü patentli tasarım, daha az kirlilik ve atık anlamına gelir, aynı zamanda daha az ağırlık ve alan demektir.

İlk kez, bu zekice ve ileri görüşlü patentli tasarımda, lens kutusu tutucusu, önünde oyulmuş heykelsi bir nişe yerleştirilmiş şeffaf şişenin bir uzantısı haline gelir. Bu, lens kutusunun her zaman yanınızda taşınabilmesi için patentli, benzersiz ve yenilikçi bir şişe tasarımının yaratılması gibi yaratıcı, teknik veya araştırma zorluklarının üstesinden gelindiği bir tasarım projesidir.

Schalcon Sky Universale Plus, lens bakımının tamamı için bir çözüm sunar. Tüketicilere yenilikçi bir yaşam tarzı faydası sunar, lens kutusu şişeye takılır ve tutucuya kolayca girip çıkar: kullanışlı, pratik ve ürünle birlikte taşımak için kolaydır. Bu zekice ve ileri görüşlü patentli tasarım, daha az kirlilik ve atık anlamına gelir, aynı zamanda daha az ağırlık ve alan demektir. Zarif tasarım, alanın en iyi şekilde kullanılmasını sağlar ve formun hafifliğini ve ağırlıksızlığını iletmektedir.

Schalcon Sky Universale Plus, 2023'te A' Ambalaj Tasarımı Ödülü'nde Bronz kazandı. Bronz A' Tasarım Ödülü, deneyim ve kaynak kullanımını doğrulayan, sanat, bilim, tasarım ve teknolojiyi en iyi uygulamalarla birleştiren, güçlü teknik ve yaratıcı becerilere sahip olan, yaşam kalitesine katkıda bulunan ve dünyayı daha iyi bir yer haline getiren, olağanüstü ve yaratıcıca zekice tasarımlara verilir.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Schalcon spa
Görsel Kredileri: Schalcon spa
Proje Ekibi Üyeleri: Schalcon spa and Omisan farmaceutici srl
Proje Adı: Schalcon Sky Universale Plus
Proje Müşterisi: Schalcon spa


Schalcon Sky Universale Plus IMG #2
Schalcon Sky Universale Plus IMG #3
Schalcon Sky Universale Plus IMG #4
Schalcon Sky Universale Plus IMG #5
Schalcon Sky Universale Plus IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun