Sunboy Hediye Kutusu: Yenilikçi Tasarımın Gücü

Tiger Pan'ın Yaratıcı Tasarımı: Sunboy Hediye Kutusu

Tiger Pan'ın tasarladığı Sunboy Hediye Kutusu, sunflower tohumlarını yenilikçi ve çekici bir şekilde sunuyor. Xinjiang Uygur bölgesindeki ayçiçeği tarlalarından ilham alınan bu tasarım, markanın kişilikli ruhunu yansıtıyor ve tüketicilere rahat, mutlu ve sevgi dolu bir deneyim sunuyor.

Tasarımın eşsiz özellikleri arasında, marka adından yola çıkarak oluşturulan canlı, ilgi çekici ve tanınmış bir logo bulunuyor. Paketleme resmi, yağlı boya tarzında, güneşli bir ayçiçeği tarlasında neşeyle koşan 'SUNBOYS'ları tasvir ediyor. Hediye kutusunun işlevsel uygulaması yenilikçi bir yaklaşımdır. Genel tasarım kolayca monte edilebilir ve ayrılabilir, böylece zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Tasarımın gerçekleştirilme teknolojisi, kavun tohumlarının dış ambalajının açılma yapısını yeniden tanımlamaktır. Birbirine kenetlenerek tek katmanlı, iki katmanlı veya üç katmanlı modüler bir montaj oluşturabilir. Ürünün büyük bir açık alanı vardır ve malzeme maliyetlerini tasarruf eder.

Tasarımın teknik özellikleri arasında genişlik 443mm, derinlik 115mm ve yükseklik 304mm bulunmaktadır. Tasarımın anahtar kelimeleri arasında tohum paketleme, atıştırmalık yiyecek, hediye kutusu, kişiselleştirilmiş, rahat ve Tiger Pan bulunmaktadır.

Tasarımın etkileşimi, tüketicilerin ideal bir ürün ararken harcadıkları çabayı nasıl azaltabileceği üzerine odaklanmaktadır. Belirgin bir sembol, parlak bir renk, bilgi grafiği düzeni ve paketin birleşik seri sistemi, tüketicilerin ürünleri uzaktan tanıyıp alabilmelerine yardımcı olacaktır.

Tasarım projesi 2 ay sürmüştür, Shenzhen'de tasarlanmış ve Neimenggu'nun Bayannaoer kentinde üretilmiştir. Tasarımın altında yatan araştırma, 'Sunboy' markasına kişilikli bir ruh vermek ve 'Sunboy'u rahat, mutlu, sevgi dolu ve adil kılmaktır.

Tasarımın yaratıcı, teknik veya araştırma zorlukları arasında, FMCG ürünleri için hediye kutusu tasarlamak için kullanılan birçok farklı renk bulunmaktadır. Sarıyı seçerken dikkatli olmamız gerekiyordu. Ancak ayçiçeği illüstrasyonu ile hediye kutusu, dikkat çeken bir tasarım olduğu kanıtlanmıştır.

Tasarımın notları arasında, hediye kutusunun ortasında sergilenen logonun, Sunboy'un kim olduğunu canlı bir şekilde anlattığı bulunmaktadır. Paketleme resmi, Sunboys'ların ayçiçeği tarlasında neşeyle koştuğunu tasvir etmek için bir yağlı boya tarzı kullanabilir. Taze ayçiçeği, tüketicilere canlılık hissi verir ve parlak sarı renk, paketlemeyi daha dikkat çekici hale getirir. Ayçiçeği tohumlarının iç kabı, kabı daha zarif hale getiren kabartma teknolojisini kullanır.

Tasarımın görsel içerik hakkındaki fikri mülkiyet ve telif hakkı kredileri Tiger Pan'a aittir. Tasarımın patentler, fikri mülkiyetler, ticari markalar veya tescilli telif hakları hakkındaki notları, telif haklarının Tiger Pan'a ait olduğunu belirtir.

Tasarım, prestijli A' Design Award'da Demir ödülü kazanmıştır. Demir A' Design Award, iyi tasarlanmış, pratik ve yenilikçi yaratımlara verilir. Endüstri en iyi uygulamalarını ve yetkin teknik özelliklerini entegre ederek, tatmin ve pozitif duygular sağlarlar, daha iyi bir dünya oluşturmaya katkıda bulunurlar.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: TIGER PAN
Görsel Kredileri: Tiger Pan
Proje Ekibi Üyeleri: Creative Director: Tiger Pan Graphic Design: Jingwen Xiang Illustration: Ping Yi Image Editing: Yuling Zhu Technical Direction: Zhangkun Xie Project Manager: Lei Peng
Proje Adı: Sunboy Gift Box
Proje Müşterisi: TIGER PAN


Sunboy Gift Box IMG #2
Sunboy Gift Box IMG #3
Sunboy Gift Box IMG #4
Sunboy Gift Box IMG #5
Sunboy Gift Box IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun