Wang Lu'nun "Phantom Sun" Tasarımı: Geleceğin Estetiği ve Teknolojisi ile Buluşan Sistem Mobilyası

Doğadan İlham Alan, Minimalist ve Modern Bir Ev Alanı Yaratmayı Hedefleyen Tasarım

Wang Lu'nun "Phantom Sun" adlı tasarımı, uzay ışığının özünü ve sıcak parlaklığın neşeli ve kendine güvenen hissini yansıtıyor. Kışın optik fenomeni olan "hayalet güneş" gibi, bu tasarım, soğuk metal ve yarı saydam akrilik malzeme ile birleşen sıcak renklerle göz alıcı ve zarif bir görünüm sunuyor.

Tasarımın özgün özellikleri arasında gereksiz süslemelerin ve malzemelerin kaldırılması, karmaşıklığın basitleştirilmesi ve geniş bir modern minimalist ev alanı yaratma hedefi yer alıyor. Phantom Sun, mekanı özgürleştirirken işlevi de geliştiriyor ve insanlara ve mekana daha fazla değer katıyor. Doğaya ve zamana saygı göstermek adına, ekolojik olarak güvenli malzemeler ve biyonik teknoloji kumaş kullanılarak ahşap tahıl, taş tahıl ve el boyaması çiçek motifleri taklit ediliyor.

Phantom Sun serisi, kozmik tonların ortaya çıkışından ilham alıyor. Derin metalik tonun parlak güneş rengiyle birleşimi, ileri düşünceye sahip bir renk araştırmasıdır. Gençliğin stresi, metalik panel parlaklığı ve göz kamaştırıcı akrilik etkisinde yansıtılıyor.

Tasarımın teknik özellikleri arasında TV dolabı, yan dolap, kanepe arkası dolap, fitness dolabı ve giysi odası gibi farklı boyutlarda mobilyalar bulunuyor. Bu mobilyalar, evin farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ve üretilmiştir.

Phantom Sun, tüm evin özelleştirilmesi seçeneklerinden biri olarak çalışır. Bu hizmet, ev tasarımı ve özelleştirmeyi, kurulumu ve diğer hizmetleri içerir. Tüm ev özelleştirmesi, kitle üretiminin temelinde tüketicilerin tasarım ihtiyaçlarına göre üretilen bir ev mobilyası şirketinin özel ev üretimidir.

Proje, 2021 yılının Ocak ayında başladı ve Aralık 2021'de Çin'de tamamlandı. Temmuz 2022'de Guangzhou İnşaat Fuarı'nda sergilendi. Tasarımın altında yatan araştırma, doğanın önünde duran Phantom Sun'un bilinçaltı duygularının, insanların hayatlarının seyrini etkileyeceği ve doğa ile uyum içinde tam anlamıyla yaşamak isteyeceği fikrine dayanıyor.

Tasarım sürecindeki zorluklar arasında, evin mekanının sınırlı olduğu ve Phantom Sun'un bu sınırlı alanda en çok serbest bırakmayı yapmak istemesi yer alıyor. Bu, hem pratik ve mantıklı olmalı, hem de görsel bir his yaratmalıdır. Tasarım, gelecekteki uzayın gündüz ışığı, kum tepeleri, ışık ve renklerinden ilham alıyor. Aynı zamanda, "Sihirli Güneşin Kılıcı" adı verilen metal bir kolu yenilikçi bir şekilde kullanıyor.

Tasarım, A' Mobilya Tasarımı Ödülü'nde Gümüş ödül kazandı. Bu ödül, üst düzey, yaratıcı ve profesyonel olarak dikkat çekici tasarımlara verilir. Bu tasarımlar, güçlü teknik özellikleri ve mükemmel sanatsal becerileri ile hayranlık uyandırır ve mükemmellik seviyesini gösterirler.


Proje Detayları ve Kredileri

Proje Tasarımcıları: Wang Lu
Görsel Kredileri: wang lu
Proje Ekibi Üyeleri: wang lu
Proje Adı: Phantom Sun
Proje Müşterisi: Wang Lu


Phantom Sun IMG #2
Phantom Sun IMG #3
Phantom Sun IMG #4
Phantom Sun IMG #5
Phantom Sun IMG #5

Tasarım Harika'da Daha Fazla Okuyun